John P. Kotter

Ce iese dintr-un om licențiat în inginerie electrică și informatică la Massachusetts Institute of Technology, care face un master în științe la MIT și un doctorat în administrarea afacerilor la Harvard?

Pare destul de ușor de ghicit: un autor de success. Și un membru merituos a grupului Sigma Phi Epsilon. De vreo 30 de ani, John P. Kotter e profesor titular la Harvard Business School și am spune că se descurcă foarte bine. Kotter este autorul a 18 cărți publicate, volume care se află în topul celor mai bine vândute cărți online. Bestseller-ul său internațional Leading Change descrie un proces în opt pași prin care pot fi implementate transformări de succes. Volumul plasează procesul menționat în cadrul unei alegorii. În octombrie 2001, Kotter este numit de către Business Week Magazine gurul leadership-ului în America, bazându-se pe un sondaj care acoperea 504 întreprinderi. În 1996 Leading Change este numită prima carte de management a anului de către Management General. În 1998 a sa Matsushita Leadership câștigă locul întâi în competiția Booz-Allen Global Business Book la categoria biografii/autobiorafii organizată de către Financial Times. În plus, pe lângă Our Iceberg is Melting (2006) și Leading Change(1996), Kotter a scris și publicat cărțile: (2002), (1999), Matsushita Leadership(1997), Corporate Culture and Performance(1992), A Force for Change(1990), The Leadership Factor(1988), Power and Influence(1985), The General Mangers(1982) și alte cinci cărți publicate în 1970.

Articolele sale educative au apărut în Harvard Business Review și s-au vândut deja în milioane de exemplare, depășind numărul de articole citite și vândute ale multor autori distinși din ultimii douăzeci de ani. Cea mai recent operă a sa a fost publicată în octombrie 2012 și se intitulează Accelerate. Cartea a ieșit la Harvard Business Review și a fost utilizată ca ajutor în fondarea companiei Kotter International care este condusă de profesorul Kotter și urmărește executarea unei implementări eficiente și rapide a startegiilor corporative. John P. Kotter a primit premiul Exxton pentru inovarea efectuată în interiorul structura curiculei studiilor postuniversitare și premiul Johnson, Smith și Knisely pentru noile perspective introduse în domeniul leadership-ului și afacerilor.

Mai mulți autori ai săptămânii

Christmas Boutique

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Sandra

Citesc literatura care îmi spune ce și cum să înțelegem despre cine suntem. Secolele XVI și XVII. Nașterea științei moderne. Religie și filosofie. Aparțin unei echipe formate din oameni competenți și curioși și mă numesc asistent de cercetare la Facultatea de Filosofie, Universitatea din București. Îmi petrec de șase săptămâni timpul întrebând epoca Reformei ce are să ne spună, într-un orășel din Germania de sud-vest. Aici am găsit răspunsuri dublate de întrebări și aștept să mă reîntorc. Voi fi curând acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *