John Grisham se reîntoarce: The Sycamore Row

Seth Hubbard, deși personaj înstărit, se stinge din viață în urma unui cancer la plămâni. Ca orice bogătaș nu are încredere în nimeni din jurul său. Înainte de a lua decizia de a se spânzura de ramura unui sicomor, acesta scrie un testament. Această ultimă acțiune a sa îi va reuni pe copii săi, deveniți adulți deja, pe servitoarea de culoare neagră și pe Jake într-un conflict ce poate concura în dramatism cu evenimentul petrecut cu trei ani în urmă și care l-a nominalizat pe Brigance drept unul dintre cei mai rău famați cetățeni ai districtului Ford County.

Mai mut decât atât, celebrul testament va ridica mai multe întrebări, decât să clarifice răspunsuri. În primul rând: de ce ar lăsa Hubbard aproape întreaga sa avere servitoarei? Oare chimioterapia și calmantele i-au întunecat gândirea? Și, mai presus de toate, de ce totul se leagă de o anume bucată de pământ cunoscută cu numele de Sycamore Row?

În cartea cu același titlu (Sycamore Row), John Grisham se reîntoarce la acțiunea și personajele care l-au consacrat drept favoritul povestitor al Americii. În această nouă carte plină de suspans, Grisham demonstrează încă o dată că rămâne maestrul thrillerelor, chiar și după o distanță de douăzeci și cinici de ani de la publicarea romanului A Time to Kill.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Marie Beyle

Niciodată frumosul nu va înceta să ne inspire. Admir arta: natura înconjurătoare, literatura, pictura. Citesc și aprofundez istoria, pentru că "nu tot ceea ce este vechi este neapărat și demodat, după cum nu tot ceea ce este nou este și modern". Găsesc inteligență în zâmbetul unui copil și sunt de acord cu Mihai Eminescu când afirmă că "orice cap omenesc seamănă c-o odaie. Întrebarea e ce fel de odaie, ce aer, ce lumină e în ea și ce societate găsești".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *