Iz de povești cu tâlc

Nu știu cum, dar pentru mine toamna a fost mereu anotimpul schimbărilor. Amintirile cele mai dragi, momentele cele mai apăsătoare și întămplările care-mi stârnesc cele mai multe emoții vin din aceste luni ale anului. Astfel că, în fiecare toamnă aștept să văd cum o să fie de data aceasta și intru în noul sezon cu sentimente combinate. Pe de o parte curiozitatea fiecărei zile, pe de cealaltă parte melancolia care ne cuprinde pe toți zilele acestea.

Nu știu dacă o fi astenie sau doar vremea schimbătoare și mai rece care ne influențează și stările, suntem mai morocănoși și parcă timpul este din ce în ce mai puțin timp. Facem totul în grabă, ne supărăm de la ploaie, de la trafic, de la  toate lucrurile care nu ies ‘cum trebuie’. Încercând să combin aceste două stări, mi-am dat seama că lectura potrvită acestui sezon sunt biografiile care au iz de povești cu tâlc. Am ales doar câteva. O să vă simțiți mult mai bine după parcurgerea lor. Chiar și dacă plouă și e frig.

 PS: O parte din colegii mei sunt plecați la târgul de carte de la Frankfurt. M-au rugat să vă transmit salutări, alături de un voucher de reducere de 10% pentru orice comandă plasată astăzi 🙂

Cod Reducere: ZIFRUMOASA

Codul de reducere se introduce în pagina de comandă și este valabil doar în cazul comenzilor plasate de persoane fizice.

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *