Iulia. Trainer

Iulia Dobre-Trifan este Business Manager at ProgSquad, recomadările ei au legătură cu experiența ei profesională, dar s-o lăsăm pe ea să se prezinte 🙂

Mă pasionează dezvoltarea continuă și cunoașterea, în general. Îmi plac oamenii, provocările, depășirea limitelor și diversitatea.

Sunt inginer și jurist, conform instituțiilor absolvite, trainer și coach, conform practicii și preocupărilor. Îmi plac IT-ul, dezvoltarea de software și activitățile conexe. Și îmi plac călătoriile, arhitectura medievală, arta impresionistă și jocurile.

Mă puteți cunoaște prin ceea ce fac (www.progsquad.ro, http://www.facebook.com/ProgSquad, http://www.linkedin.com/profile/view?id=93616333&trk=tab_pro), mă puteți întreba lucruri care vă preocupa despre voi, carieră, planurile voastre de autodezvoltare, vă răspund cu drag și prietenie sau cel mai sigur puteți afla cine sunt de la oamenii care mă cunosc.

Recomandările mele curente sunt profund subiective, au legatură cu trainingurile de care mă ocup în prezent.

Enjoy!

Understanding and Working with Difficult People de Dr. Joseph E. Koob

Întâlnești tot mai des oameni dificili în viața de zi cu zi? Consideri că interacțiunea cu aceștia afectează munca în echipă de la birou și influențează atingerea rezultatelor dorite?

În acest caz vă recomandăm Understanding and Working with Difficult People de Dr. Joseph E. Koob.

O carte practică, accesibilă, care tratează comportamentele dificile, cauzele apariției acestora, precum și diferite moduri în care putem interacționa cu persoanele dificile pentru a evita situațiile conflictuale. Merită citită dacă dorești să-ți îmbunătățești relațiile personale și profesionale.

Excellence in Business Communication de John V. Thill ; Courtland L. Bovee

 Dorești să-ți redefinești modul de comunicare în afaceri? Ai ajuns la concluzia ca în actualul context de business, comunicarea în afaceri trebuie să îmbrațișeze comunicarea/interacțiunea socialș? Autorii cărții Excellence in Business Communication, John V. Thill, Courtland L. Bovee împărtășesc aceeași părere și vin în ajutorul nostru cu sfaturi practice și experientă, zeci de activități și studii de caz, pecum și cu instrumentele cele mai eficiente de care avem nevoie pentru a ne adapta abilitățile de comunicare astfel să obținem rezultatele dorite în afacerile întreprinse.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *