It’s Cooking (Show)Time

În ultimul timp, televiziunile din România au împrumutat tot mai multe formate ale celor mai de succes emisuni de divertisment din lume.Feedback-ul pozitiv și încasările mari au arătat interesul audienței pentru acest tip de emisiuni, deci fenomenul este în creștere.Ceea ce ne bucură, pentru că un alt show de acest gen va începe luna aceasta la ProTv, iar noi îl vom urmări cu sufletul la gură. MasterChef este un concurs ce are forma unui adevărat spectacol, în care o serie de bucătari amatori își vor demonstra aptitudinile pentru a-i cuceri pe membrii juriului. Juriul este alcătuit din trei bucatari de elită, care vor alege câștigatorul marelui premiu de 50.000 de euro și al reputației de a fi primul MasterChef al României.MasterChef are la baza formatul din 1990 al lui Franc Roddam, creat pentru o televiziune britanică și preluat de țări de pe întregul mapamond. Mai jos câteva secvențe din MesterChef US cu Gordon Ramsey:

 Pregătește-te și tu să fii un MasterChef pentru familia ta, aruncând un ochi la emisiune și celălalt ochi prin cărțile cu specific culinar.S-ar putea să vă placă și: Gătitul sub presiune, Pregătirea cocktailurilor, Modernist Cusine, 100 Heavenly Books about Cooking, Cake Decorating, Julia Childзайм онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *