Ioana Arsenie. The Trusted Advisor

DSC_1912_antreprenori

Am cunoscut-o pe Ioana datorită desigur unei alte prietene care m-a invitat la unul dintre cursurile ei. Ne-am văzut deja de patru sau de cinci ori până acum și aș vrea să spun un singur lucru despre ea: Îți oferă ceea ce ai tu nevoie și nu încearcă să obțină ce are ea nevoie. Asta a fost cel mai important lucru pentru mine, restul sunt detalii și dacă vreți să aflați mai multe vă stau cu drag la dispoziție.

Bineînțeles că o dată ce mi-a câștigat încrederea din punct de vedere profesional, am rugat-o să ne facă o recomandare de carte. Nu cred că poți să faci consultanță de calitate dacă nu te documentezi în permanență  și dacă nu dai ceva din tine.

Iată ce recomandare ne-a făcut Ioana Arsenie:

The Trusted Advisor este o carte de referință pentru mine în calitate deconsultant, dar lucrurile nu se opresc aici.

Acum vreo 3 ani am descoperit un material pe internet și mi-am comandatcartea respectivă. Am citit-o pe îndelete din perspectiva unui manager de strategie,care parcursese toate etapele de la implantarea în țara noastră până lacreșterea unei companii multinaționale pe piața din România și din altețări din regiune și care pregătea strategia pentru un nou ciclu de creștere.

Fiind anterior consultant, am regăsit în această primă lectură confirmăriale unor principii și metode pe care le văzusem în experiența mea și leaplicasem, poate intuitiv la acea vreme. Le-am internalizat și exploatatapoi în calitate de business partner, încercând împreună cu ceilalțicolegi din consiliu să creez o cultură a inovației și excelenței.

Astăzi, în relativ noua mea postură de consultant în management strategic,utilizez acest instrument pentru calibrarea serviciilor mele șidezvoltarea la niveluri superioare ale relațiilor cu clienții.

Fără a dezvălui mai mult din conținut, vreau să adaug că această carte esterelevantă deoarece are puterea de a explica perspectiva clientului:”Trust is both ways, it is professional but also personal”. “It’sbusiness, so it is personal”!

Cred ca această carte este utilă și consumatorilor de consultanță,antreprenorilor, dar și celor care oferă servicii de orice fel. Încredereaeste un element cheie în orice parteneriat!”

Despre Ioana Arsenie:

Ioana este consultant în management strategic și are o experiență de 16ani în domeniul consultanței financiare, fiscale și de management, dincare în ultimii aproape zece ani a fost director financiar și managerresponsabil de operațional și strategie în cadrul unei companiimultinaționale.Și culmea e foarte amabilă și drăguță.

Ioana lucrează acum pentru antreprenori mici și mijlocii pe care îisprijină în realizarea și implementarea strategiei de business. Intervineîn organizații mai mari în proiecte de optimizare financiară șioperațională. Dacă mai aveți nevoie de informații le găsiți pe site-ul ei sau contactând-o direct, e foarte deschisă și pare să aibă răspunsuri la toate întrebările.

Profesia, familia și dezvoltarea personală sunt pasiunile ale Ioanei Arsenie.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *