Invitațiile pentru nuntă

Intrăm în sezonul nunţilor când toată lumea e agitată, grăbită şi perfecţionistă. Viitoarele mirese vor ca totul să iasă bine,  plănuiesc până la ultimul detaliu, de la lista de invitaţi până la luna de miere. Multe apelează la servicii specializate, la organizatori de nunţi şi cheltuiesc foarte mulţi bani, depăşind cu mult bugetul alocat pentru o nuntă de vis. Altele preferă să conducă singure operaţiunea, ajutate de prietene, familie şi cine se mai oferă voluntar.

Pentru cele care vor să facă nişte invitaţii drăguţe singure vă recomand să vă apucaţi din timp, depinde de câte ajutoare aveţi şi de cât de repede vă mişcaţi. În primul rând trebuie să ştiţi cu exactitate numărul de invitaţi, vă faceţi o listă cu toate materialele necesare pentru realizarea acestor invitaţii, vă înarmaţi cu răbdare şi vă puneţi pe treabă. Vă prezint nişte modele simpatice de invitaţii care pot fi considerate inspiraţie pentru ceea ce urmează să faceţi.

1. Invitație din pânzăAveţi nevoie de ceva materiale: pânză, freezer paper, posibil să nu se găsească la noi, dar o puteţi înlocui cu hârtie obişnuită (sub care se pune folie alimentară sau o pungă subţire desfăcută într-un singur strat şi călcată cu fierul la temperatură mică, o secundă-două, să se lipească folia de hârtie), apret(din acela folosit de bunici pentru a apreta haine), vopsea acrilică, fier de călcat, cutter, o pensulă, imprimantă pentru a imprima ceea ce vreţi să scrieţi.2. Invitație din film refolositNu aveți nevoie decât de o rolă de film pe care să o refolosiți, foarfeci, scotch, hârtie subțire și o cariocă sau un pix. Va ieși o invitație deosebită și simpatic. 3. Invitație romantică din peneAveţi nevoie de un carton colorat, ştampile speciale, pene, adeziv dublu, foarfeci, imprimantă. Se face relativ uşor, nu o să vă ia nici foarte mult timp. Sunt ideale dacă aveţi mulţi invitaţi. 4.Invitație sofisticată Dacă nu mai aveţi mult timp la dispoziţie şi vreţi ceva simplu şi aproape gata făcut, vă sugerez acest site unde puteţi alege oricare dintre acele modele de invitaţii gratuite. Nu trebuie decât să urmăriţi paşii şi veţi obţine ceva simplu, elegant şi de efect.  

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *