Internship Marketing and PR Assistant la Books Express

Suntem în căutarea unei  persoane entuziaste pentru un internship de 3 luni în domeniul marketing online și PR la Books Express.Dacă ești pasionat(ă) de Internet, social media, de cărți, filme,  și mai ales ești dornic să înveți, ai putea să devii un membru important în echipa noastră.Îți oferim un job dinamic, în care poți să-ți folosești imaginația, să inițiezi proiecte și să construiești lucruri noi. Nu ne-am dori nimic mai mult decât să ne devii indispensabil.Este important să știi engleză, orice altă limbă străină este considerată un avantaj. Exprimarea și scrierea corectă în limba română este un criteriu eliminatoriu din motive lesne de înțeles.Vrem să ai personalitate și idei proprii, acest lucru este foarte important pentru noi.Dacă te-am convins, așteptăm CVul tău la adresa oana@books-express.roCandidații trebuie să locuiască în București.Pe curând!займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Internship Marketing and PR Assistant la Books Express”

  1. Imi place prezentarea si misiunea ta de la Books Express. Fiecare om are o parte interesanta, dar persoana este si un mister, care trebuie invocat.
    Ai dreptate cand spui ca adultii au nevoie de lectura potrivita, aceasta afirmatie au facut-o si calugarii inca din primele veacuri ale crestinismului,in a discerne si a alege cartea pentru cerintele actuale. Romano Guardini a scris o carticica cu titlul Elogiul cartii, nu stiu daca este tradusa in limba romana, merita a fi tradusa si citita.
    Iti doresc un 2014 frumos, bogat, prosper si plin de sens!
    Sa muncesti privind departe. Cine se urca pe spatele gigantilor, vede departe!
    Cu stima, Antonio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *