Inscrie-te și câștigă!

 

Update: Concursul nostru s-a finalizat astăzi! Vă mulțumim frumos pentru participare și vă așteptăm și la concursurile noastre viitoare.

Ps: Câștigătoarea se numește Camelia Niță!

Felicitări, Camelia 🙂


 

Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter (abonează-te aici: http://www.books-express.ro/newsletter.html), iar apoi să ne precizezi în rubrica de comentarii a acestui articol, care este premiul pe care ţi-l doreşti. Iar dacă eşti deja abonat intri automat în tragerea la sorţi!

Câștigătorul va fi anunțat în data de 24 februarie.

Mult succes 🙂

 

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

66 thoughts on “Inscrie-te și câștigă!”

 1. Salut tuturor!
  In primul rand vreau sa va anunț ca faceți o treaba foarte buna, iubesc Books-Express si sper sa continuati la fel de bine (multe idei, multe premii, multe articole, si, cel mai important – multe multe cărți extraordinare spre bucuria cititorilor inraiti 😉
  Revenind la concurs, premiul pe care mi-l doresc este cartea Steve Jobs de Walter Isaacson.
  Va multumesc si bafta la toți participanții!

 2. Salutare! 🙂 Un nou concurs marca Books-Express, așa cum ne-ați obișnuit.
  Toate cele 3 premii sunt interesante, dar îmi doresc de foarte mult timp să citesc seria Game of Thrones. Sper ca de data aceasta să reușesc!
  Mulțumesc! 🙂

 3. Mi-as dori agenda Moleskine-Minnie Mouse. Mi-ar prinde bine acum cand am inceput sa invat italiana 🙂

 4. Salut si multumesc pentru acest concurs.
  Mi-as dori box set-ul George R.R. Martin – “A Song of Ice and Fire”.
  O zi faina si succes tuturor!

 5. Eu deja am o agenda Moleskine pentru calatorii si i-ar prinde bine o prietena asa de adorabila ca Minnie Mouse, care ar fi ajutorul meu potrivit in planificarea activitatilor zilnice, la fel cum am gasit deja asistentul pertect pentru planificarea calatoriilor. Deci, mie mi-ar placea Moleskine meets Minnie Mouse.

  http://theresastorminmyheart.blogspot.com

 6. Colectionez agende de mica, dintr-o pasiune sincera pentru scris. Mi-as dori sa sa le aduc frumoaselor mele agende inca o prietena, asa ca mi-ar placea foarte mult sa primesc agenda Moleskine Minnie Mouse!

 7. Buna dimineata! Imi place sa citesc dar si sa scriu. Totusi cred ca voi opta pentru cartea despre Steve Jobs. Ma intriga persoana. Multumesc pentru tot ceea ce faceti!Succes in continuare!

 8. Game of Thrones va sta foarte bine la mine in biblioteca ! Multe succese va doresc.

 9. Mi-as dori foarte mult agenda Moleskine meets Minnie Mouse. Sunt o mare impatimita de jurnale si aceasta arata pur si simplu superb.

 10. Imi doresc foarte mult Game of Thrones. Am citit foarte multe pareri pozitive pe Goodreads despre aceasta serie si chiar vreau sa o devorez cat mai repede cu putinta. Multumim pentru concurs si pentru ocazia de a castiga aceasta colectie.

 11. Tare mi-as dori sa primesc agenda Moleskine Minnie Mouse Limited Edition Hard Plain Large Red 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *