În căutarea agendei perfecte

Fiecare zi vine cu noi idei, sarcini de rezolvat, planuri și lucruri importante de notat. Pentru toate acestea ai nevoie de o agendă pe care să o porți zilnic cu drag în geantă, pe care să o așezi pe masa de lucru pentru a-ți reîmprospăta memoria sau pentru a adăuga lucruri pe care vrei să le realizezi. O agendă te ajută să te organizezi eficient și să-ți păstrezi informațiile într-un singur loc.

Chiar dacă astăzi tehnologia ne permite notarea și păstrarea informațiilor în laptop, tabletă sau telefonul mobil, nimic nu se poate compara cu senzația de a nota în propria agendă, scrisul de mână fiind mult mai personal, la fel cum este și o agendă: personală și specială. În plus, sentimentul pe care îl ai atunci când răsfoiești paginile agendei tale, se poate compara cu sentimentul pe care îl ai atunci când răsfoiești filele unei cărți, doar că însemnările îți aparțin în totalitate.

O agendă este foarte utilă mai ales pentru a nota idei care îți străbat instantaneu mintea. Atunci când simți că zeul inspirației te atinge, trebuie doar să scoți agenda pe care o ai la îndemână și să notezi ideea grozavă. Dacă nu poți să-ți notezi ideile la momentul oportun, există riscul să le pierzi. Chiar dacă la prima vedere o agendă pare un obiect banal, aceasta îți poate aduce satisfacții reale, dovedindu-se a fi extraordinar de utilă. Agenda ta cea de toate zilele trebuie să îți semene și asta înseamnă că trebuie să aibă stil și personalitate. Agenda perfectă este întotdeauna agenda care ți se potrivește.

 

 

 

Mai multe agende Moleskine 

Mai multe agede Keep Calm

Mai multe agende Keels Simple Diary de la Taschen

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

2 thoughts on “În căutarea agendei perfecte”

  1. Ador agendele, am foarte multe. Cel mai mult imi plac cele din piele, stil jurnal, cu sfoara care se leaga.Sunt geniale si sper sa fac rost de una. Sunt indispensabile si extrem de utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *