Il Divo – rafinament muzical

Sunteți iubitori ai tipului de muzică interpretat la operă? Admirați artiști precum Andreea Bocelli, Sarah Brightman, Barbara Streisand sau Celine Dion? În acest caz, vă recomandăm o combinație cu adevărat reușită: formația masculină Il Divo.

Sub îndrumarea aceluiaș coordonator, Simon Cowell (renumit pentru producțiile de televiziune The X Factor, American Idol și pentru lansarea în industria muzicală a multor artiști renumiți: Westlife, Leona Lewis, Alexandra Burke, One Direction, etc.), Il Divo se dedică unui stil muzical ce îmbină armonios clasicul și modernul, într-o combinație ce satisface toate categoriile de vârste.Sebastien Izambard-interpret al genului pop (Franța), Carlos Marin-bariton (Spania), David Miller-tenor (SUA), Urs Buhler-tenor (Elveția) au debutat la sfărșitul anului 2003. Interpretând și adaptând melodii în mai multe limbi: engleză, franceză, spaniolă, italiană, Il Divo a adus publicului larg reinterpretări ale unor șlagăre bine cunoscute precum “Nella Fantasia”, “Unbreak my heart”, “You raise me up”, “All by myself”, “Ave Maria”. Până în prezent, formația a vândut peste 26 milioane de albume în întreaga lume și a colaborat cu mari artiști, dintre care amintim duetul cu Celine Dion pentru piesa “I believe in you/ Je crois en toi.”Pe data de 23 Septembrie 2012 Il Divo au concertat și în România, în Piața Constituției, București. Evenimentul a fost un adevărat success, bazându-se pe un feedback pozitiv din partea fanilor. Iată numai câteva dintre reacțiile publicului: “A fost un concert extraordinar. Au voci minunate. Atât muzica lor, cât și ei au un rafinament deosebit. Bravo lor și mulțumim pentru darurile muzicale care ne-au încântat inimile. Sper să revină în București”, “A fost într-adevăr un concert sublim, o trupă de perfecționiști care au încântat și încălzit inimile tuturor celor prezenți cu melodiile lor de succes”, etc.În cazul în care nu ați ascultat încă vreo piesă interpretată de Il Divo, vă invităm cu mare drag să o faceți astăzi. David Miller obișnuiește să definească  formația muzicală din care face parte cu urmatoarele cuvinte: “Între pop şi operă, este un loc pentru noi”.Un articol de Marie Beyle

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Marie Beyle

Niciodată frumosul nu va înceta să ne inspire. Admir arta: natura înconjurătoare, literatura, pictura. Citesc și aprofundez istoria, pentru că "nu tot ceea ce este vechi este neapărat și demodat, după cum nu tot ceea ce este nou este și modern". Găsesc inteligență în zâmbetul unui copil și sunt de acord cu Mihai Eminescu când afirmă că "orice cap omenesc seamănă c-o odaie. Întrebarea e ce fel de odaie, ce aer, ce lumină e în ea și ce societate găsești".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *