Idolii tinerei generații

Îi vedeți la televizor, pe canalele pentru copii și tineri, pe MTV, pe Disney Channel, pe Youtube, prin reviste de adolescenți și nu numai, în cinematografe, chiar și în supermarketuri , imagini imprimate pe haine, căni și rechizite…ei sunt cei mai populari, cei mai vânduți, cei mai admirați în rândurile copiilor și adolescenților.Ei sunt idolii lor. Vrei nu vrei, trebuie să îi bagi în seamă, mai ales dacă ai un copil de la 8-9 ani în sus, care te trage de mânecă să-i cumperi ultimul album al lui Hannah Montana sau dvd-ul cu “High School Musical 3”.Înconjurați de mijloacele media, copiii îi privesc și admiră pe Justin Bieber, Miley Cyrus, Zac Effron, Vanessa Hudgens, The Jonas Brothers și lista ar putea continua în zona Twilight cu Robert Pattinson și Taylor Lautner. Adolescenți care sunt acum “pe val”, care au talent și un dram de noroc, care au cunoscut faima internațională, dar care poate mâine vor fi uitați pe măsură ce vor crește cu publicul lor cu tot și altă generație le va lua locul.Iată câteva date despre fiecare, bune de știut pentru voi și copiii voștri:Justin Bieber s-a născut pe 1 martie 1994 în Canada. A devenit cunoscut după ce Scooter Braun l-a descoperit pe YouTube în 2008 și i-a devenit manager. Cântă pop și R&B, cele mai cunoscute piese fiind “Baby” și  “Favourite Girl”. Este primul artist care are șapte melodii din albumul de debut în Billboard Hot 100 songs.


Miley Cyrus este cântăreață și actriță americană, s-a născut pe 23 noiembrie 1992 în Nashville, Tennessee, fiind fiica cântărețului de muzică contry Billy Ray Cyrus. S-a remarcat în serialul “Hannah Montana” difuzat pe Disney Channel unde joacă dublu rol că Miley Stewart și Hannah Montana. Serialul a fost și punctul de plecare pentru cariera muzicală, Miley înregistrând inițial albume Hannah Montana, iar apoi lansând turneul “Best of Both Worlds” în 2007, care a avut un imens succes. În iulie 2008 și-a lansat și primul album solo, numit “Breakout”, de pe care una dintre cele mai ascultate piese este “Can’t Be Tamed”. În 2011 seria “Hannah Montana” va lua sfârșit, iar Miley urmează să joace într-o continuare a filmului “Sex and the City”. 


Zac Efron și Vanesa Hudgens joacă împreună în seria de filme “High School Musical” produse de Disney, care le-au adus amândorura faima internațională. În toate cele trei filme, au jucat și au cântat în pielea personajelor Troy Bolton, căpitanul echipei de baschet și Gabriela Montez, devenind idoli pentru milioane de adolescenți. În 2009 Vanessa Hudgens a câștigat Kids Choice Awards pentru rolul din “High School Musical 3: Senior Year”. Amândoi au participat și în turneul “High School Musical : The Concert” în 2006 și se zvonește că sunt un cuplu. Vanessa a semnat un contract cu casa de discuri Hollywood Records, a lansat un album de debut intitulat “V” și a mai avut un rol în filmul “Bandslam”. Zac a mai jucat în seria “Summerland”, în filmele “17 Again”, “Me and Orson Welles” și “Charlie St. Cloud”.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

1 thought on “Idolii tinerei generații”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *