Idei de workshop-uri şi cursuri pentru adulţi

De fiecare dată când vine primăvara şi o simt peste tot împrejurul meu, îmi răsună în minte cuvintele frumoase ale lui Meister Eckhart: “Şi deodată ştii: e timpul să faci ceva nou şi să ai încredere în magia începuturilor”. Toţi avem regrete mici sau mari: nu am făcut cursul ăla când s-a ivit ocazia pentru că eram prea obosiţi, ţinem un tutorial la bookmarks de ani de zile, promitem mereu să citim mai mult despre subiectul care ar aduce un plus de farmec vieţii noastre.

E timpul să începem. Începuturile sunt întotdeauna cele mai grele. După ce trecem de etapa asta, o să vrem să terminăm ce-am început, aşa sunt creierele noastre concepute.

Ca ajutor, am adunat mai jos o serie de cursuri şi ateliere, pe teme diverse, în speranţa că vi se vor potrivi şi vă vor stârni curiozitatea.

La Caffé d’arthé are loc o Seară coreeană în care veţi putea descoperi câteva din secretele bucătăriei şi portului tradiţional coreean. Evenimentul are loc pe 28 martie în ceainărie.

Fundaţia Calea Victoriei are o mulţime de cursuri pe domenii din cele mai diverse. Atelierul de vorbire în public începe pe 1 aprilie, cel de scenaristică pe 7 aprilie, iar cursul de desen – pe 22 aprilie. Mai mult, fundaţia organizează şi evenimente ca cel susţinut de antropologul Vintilă Mihăilescu pe 29 aprilie numit Muzee, case şi sâni. Despre autenticitate, Descoperă zona Capitale- Dorobanţi, un tur istoric în perimetru cu Anita Sterea, pe 28 martie, sau o Ceremonie japoneză a ceaiului, tot pe 28 martie. Pentru mai multe cursuri, accesaţi site-ul Fundaţiei.

Conferinţa Raw food – primii paşi spre un stil de viaţă mai sănătos are loc pe 28 martie în Sun Plaza şi va fi o introducere în alimentaţia raw vegană.

Workshop-ul Pictura pe mandale are ca scop dezvoltarea personală şi autocunoaşterea şi te ajută să gestionezi mai bine stările emoţionale limitatoare. Atelierul are loc pe 4 aprilie, pe Popa Savu, nr. 20.

Tot un curs de dezvoltare personală este şi Trainingul de dezvoltare personală prin dans, ce va avea loc pe 4 şi 5 aprilie la Connect Hub. Trainingul acesta te va ajuta să îţi descoperi creativitatea nativă, să îţi consolidezi încrederea în tine însuţi şi să lucrezi mai bine cu partenerii tăi.

Dacă v-aţi dorit vreodată să învăţaţi limba rusă, acum este momentul! Un modul de începători începe pe 26 aprilie la Smart Change.

Câştigi independenţă financiară şi dobândeşti obiceiurile prosperităţii direct de la unii din cei mai de succes oameni de afaceri din România la Money Masterclass Citycamp. Conferinţa e la Hotel Marriott de pe 7 până pe 10 mai.

La Institutul pentru Fericire are loc pe 20 aprilie workshop-ul Happy U – Povestea mea: construirea unei Vieţi cu însemnătate, despre identificarea scopului personal ca parte integrantă a stării de bine.

Pentru cei pasionaţi de arta scrisului, există un eveniment realizat de Revista de povestiri, intitulat Creative Writing Sundays. Pe 5 aprilie invitată va fi Simona Popescu, iar întâlnirea are loc la J’ai Bistro.

La Incubator 107, locul unde oricine poate învăţa pe oricine orice, are loc un atelier de design interior, Designul vine din interior. Pe 26 martie se vorbeşte despre Schimbări mici, efecte majore – 7 trucuri pentru a reîmprospăta locuinţa, iar pe 2 aprilie poţi afla cum să îţi găseşti stilul interior. Atelierul are loc în mansarda frumoasă a Incubatorului din Traian 107.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *