How Will You Measure Your Life?

How Will You Measure Your Life?
După ce a învins un atac de cord, un cancer și un atac cerebral în 3 ani Clayton Christensen, autorul bestsellerului a ținut un discurs scurt, dar memorabil absolvenților de la Harvard Business School. El le-a prezentat un set de valori personale care l-au ajutat să-și găsească scopul și fericirea în viață – o provocare care chiar și cei mai inteligenți și motivați studenți este descurajatoare.

Ca și The Last Lecture ce prezintă perspective revelatoare după un eveniment care îți schimbă viața, discursul lui Christensen a avut foarte mare succes și a fost publicat în Harvard Business Review ceea ce i-a crescut și mai mult popularitatea. Plecând de aici autorul a scris How Will You Measure Your Life? ce prezintă  o serie de întrebări și modele de success ce sunt aplicate de ceva timp în afaceri, dar care pot fi folosite și pentru a găsi răspunsuri concludente pentru întrebări importante în viață: Cum pot să fiu sigur că o să fiu mulțumit de cariera mea? Cum pot să fiu sigur că relația cu soția/soțul, familia și prietenii apropiați devin surse solide de fericire? Cum pot evita să-mi compromit integritatea?

How Will You Measure Your Life? este o carte foarte originală, surprinzătoare pentru un autor de business, dar care sigur va inspira și educa cititorii.

Author: bogdan

Software developer, fotograf amator, înnebunit după science-fiction, în special space opera.

1 thought on “How Will You Measure Your Life?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *