How to Start a Fashion Boutique


Buticurile pot reprezenta o afacere distractivă, la modă și actuală. Ele pot fi specializate în mai multe domenii, cum ar fi îmbrăcăminte pentru copii, pentru femei însărcinate, îmbrăcăminte pentru bărbați sau chiar pentru adolescenți.

Așa că dacă vă gândiți să vă dezvoltați propria afacere, aceasta ar putea avea succes cu ajutorul unui plan bine pus la punct și cel al unui plan de marketing potrivit.

Cei mai exprimentați ne recomandă să nu uităm să abordăm următorii pași:

1) Decideți-vă desigur ce doriți să vindeți. Hotărâți-vă dacă vreți să vă specializați pe un singur tip de marfă. Veți vinde haine, bijuterii sau pantofi? Puteți adăuga alte elemente după ce afacerea este deja deschisă.

2) Găsiți un spațiu. Un butic este în general de dimensiuni mici și poate avea orice formă și orice aranjare, așa că de cele mai multe ori contează localizarea și spațiul. Găsiți un loc care este atractiv, vizibil și, preferabil, aproape de locurile frecventate de publicul țintă.

3) Alegeți un nume și puneți-vă la punct toate actele necesare (autorizație, cont bancar etc.). Cumpărați, luați în leasing sau închiriați spațiul și clarificați toate aspectele legale referitoare la decizia dumneavoastră.

4) Cumpărați marfa de la târgurile de modă, designerii locali sau chiar online. Puteți găsi articole noi și atrăgătoare în cele mai neobișnuite locuri. Dacă veți dori să aveți aceeași marfă în stoc, găsiți cataloage care să conțină articolele pe car etrebuie să le comandați mereu. Dacă plănuiți să aveți mereu articole noi și diferite, faceți niște oferte desgnerilor locali de a avea o reducere la fiecare sold. Trebuie să vă explorați opțiunile.


5) Decorați-vă magazinul și oferiți-i o temă sau un sentiment distinct care îl va diferenția de alte magazine. Faceți-l memorabil. Adăugați-i mici accesorii care să personalizeze magazinul și marfa.

6) Faceți-i reclamă. Puneți anunțuri în ziare, reviste sau oriunde vă permiteți. De asemenea, împărțiți flyre pentru a anunța deschiderea și ofertele speciale. Trebuie să vă faceți cunoscută prezența.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *