Ghiduri de vacanță pentru 2016

ghiduri de calatorie 2016

Nici nu ne dăm seama cum trec lunile, acum e ianuarie în scurt timp suntem deja în iulie. Probabil planurile pentru vacanța de vară le-ați setat deja, iar dacă nu ar cam trebui să vă grăbiți cu alegerea unei destinații pentru a găsi cele mai bune oferte.

Plus că odată ce știm că urmează o vacanță în câteva luni putem să ne pregătim corespunzător și nu pe fugă, să cercetăm atent ce locuri merită vizitate. De asemenea, cred că devenim și mult mai motivați în treburile de zi cu zi pentru că știm că ne așteptă o răsplată în curând. 🙂

Dacă încă mai căutați destinații, trebuie să știți că în top 10 Lonely Planet pentru 2016 printre țările recomadate se află: Botswana, Lituania, Polonia, Uruguay sau Japonia.

Vezi toate recomandările aici:

Ghidurile de călătorie Lonely Planet în ediții actualizate au apărut deja. Descoperă care va fi partenerul tău de informații pentru o vacanță completă:

Ghiduri de călătorie

Ghiduri de buzunar

Ghiduri de conversație

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *