Books Express la Final Frontier

 

Final Frontier

Ilustrație:

Final Frontier este singurul târg de carte SF & Fantasy din România, ajuns acum la a 5 a ediție.

Timp de două zile, weekendul acesta (2-3 aprilie) pasionații de literatură fantastică se vor reuni la Connect-Hub (Bulevardul Dacia, nr. 99), în intervalul orar 11-19.

Acolo vom afla noile titluri apărute, participăm la workshop-uri creative, board games, lansări de carte, dar și concursuri cu premii interesante, cărți și obiecte unicat fun art. De asemenea, multe personaje fantasy și-au anunțat deja prezența. Printre aceștia se află și Darth Vader, Kylo Ren, Cavalerii Jedi.

La standul Books Express o să vă aștepte colegul nostru Bogdan cu cele mai noi cărți fantasy și science fiction în limba engleză, iar sâmbătă dimineață ( de la 11- 11:45) vă invităm la discuția moderată de prietenii noștri, Vasile Decu și Cristi Mărculescu, despre cărțile din seria The Expanse.

bogdan dumitru

Aici găsiți toate informațiile despre târgul Final Frontier și programul tuturor evenimentelor.

Ne vedem în weekend, da? 🙂

Cărțile Books Express de la Final Frontier:

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *