Filmul săptămânii: The November Man

În 10 octombrie, a fost lansat în cinematografe The November Man (Nume de cod: Spionul de noiembrie), un thriller cu spioni bazat pe romanul There Are No Spies by Bill Granger, al şaptelea volum din seria The November Man, publicat în 1987.

Cunoscut drept Spionul de Noiembrie, Peter Devereaux este un fost agent CIA, extrem de periculos şi bine antrenat, acum retras în liniştita Elveţie. Fostul spion acceptă o ultimă misiune, care presupune să o protejeze pe Alice Fournier, un martor cheie capabil să divulge adevărul din spatele unei conspiraţii. Misiunea îl transforma pe Devereaux într-o ţinta a foştilor săi colegi şi celui care a fost protejatul sau, David Mason. Convins că printre aceştia se află o cârtiţă şi că nu poate avea încredere în nimeni, Peter decide să facă tot ce-i stă în puteri pentru a-şi termina misiunea şi pentru a descoperi sabotorul.

Din distribuţia filmului fac parte cunoscutul actor Pierce Brosnan, care interpretează rolul lui Peter Devereaux, Olga Kurylenko, care interpretează rolul Alice şi Luke Bracey, în rolul Mason.

 

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *