File de Poveste-Magia Crăciunului

“Our hearts grow tender with childhood memories and love of kindred, and we are better throughout the year for having, in spirit, become a child again at Christmas-time.”

Vine, vine, vine! Mai sunt câteva zile și vine Decembrie, dragul Decembrie, cu luminițe colorate, cu sunet de colinde, cadouri și voie bună. Facem tot ce putem să simțim atmosfera specifică Crăciunului. Preparăm prăjituri cu glazură albă, bem ceaiuri fierbinți cu măr și scorțișoară, vin și cuișoare, îl ascultăm pe Nat King Cole, împodobim casa și bradul, ne luăm pătura pe noi și citim romane care ne insuflă atmosfera specifică. Chiar dacă este comercială și inspiră o notă de clișeu, sărbătoarea Crăciunului ne inspiră pe toți și cu puțină magie ne-am întors la copilărie. Și ce dragi ne sunt vremurile trecute când mergeam să colindăm și să ne dăm cu sania, să stăm la gura sobei și să spunem povești, iar genunchii bunicului amorțeau sub greutatea noastră de copii. Sunt amintiri ce ne rămân, sunt lucruri pe care le mai regăsim doar în cărți, iar realitatea nu mai e la fel de magică și avem tendința să ne ascundem printre filele cărților, să respirăm aer de poveste și ne dorim să trăim viețile personajelor frumos expuse în contextul Crăciunului.

Pentru că nu mai este mult și trebuie să ne pregătim pentru Sărbători, vă ofer câteva idei de romane ce vor aduce Crăciunul în casele voastre. Aceste cărți pot fi cadoul perfect pentru cei dragi, presărându-le puțină magie în vieți.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *