Ficțiunea erotică

Cred că în ultimul timp toată lumea a auzit de Fifty Shades Of Grey (1), care a avut un succes inimaginabil: 10 milioane de exemplare vândute în doar câteva saptămâni. Chiar dacă inițial a fost un e-book și nu un print, în momentul actual în America o carte din patru vândute este Fifty Shades Of Grey (1), fiind un bestseller și la Books-Express. Autoarea a recunoscut că o sursă importantă de inspirație a fost seria Twilight. Cartea se traduce momentan în peste 30 de limbi, iar drepturile pentru ecranizare au fost câștigate de Universal Pictures. Din cauza caracterului său erotic cartea a fost interzisă în bibliotecile din Georgia și Wisconsin, însă subiectul nu este atât de pornografic pe cât s-ar părea. În plus, o mulțime de alte cărți din aceeași categorie nu sunt interzise nicăieri, din simplul motiv că nu au fost la fel de celebre ca trilogia lui E. L James.

O altă trilogie erotică de succes este Sleeping Beauty Trilogy, scrisă de Anne Rice. Trilogia cuprinde volumele:, Beauty's Punishment, Beauty's Release, inspirată din basmul ”Sleeping Beauty”. Această carte a avut un succes enorm și datorită popularității de care se bucură autoarea de la publicarea cărții Interview With The Vampire. Astfel, trilogia prezintă o  poveste cu prinți și prințese, dar pentru adulți.

Alte cărți de ficțiune erotică de succes:

Mai multe cărți de ficțiune erotică

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Ficțiunea erotică”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *