Fetita iubitoare de buline și cărti (Carmen Tobias)

Imediat ce am terminat de citit despre noul concurs am stiut ce o sa realizez. Ce poate fi mai dragalas si saritor in ochii oamenilor ( sau mai bine zis ai femeilor 🙂 ) ca si o geanta? O geanta roz cu aplicatii imbulinate si inflorate, desigur!
Mi-am propus sa o fac a doua zi. Dupa ce m-am apucat de croit si m-am asezat la masina de cusut mi-am pus mainile in cap. Nu am reusit sa o fac sa coase! Am cerut ajutorul soacrei si nici ea nu a reusit sa o repare… Am ramas tare dezamagita si mi-am propus sa incep sa cos de mana toata geanta…  Dupa multe zile de framantari, mestereli la masina si amenintari la adresa ei am reusit! Si acum sa va povestesc si voua cum am procedat:
M-am decis cu greu in privinta materialului, ca de fiecare data. Pe urma am hotarat ce dimensiuni va avea gentuta si am croit-o. Dupa ce am cusut partile intre ele, fata, captuseala si respectiv manerele am facut o schita a aplicatiei ce urma sa troneze pe ea. Am decupat din materiale divers colorate fiecare particica din fetita cu umbreluta si carte si am aplicat-o prin cusaturi de mana pe un cerc din bumbac alb. Piciorasele si cartea le-am desenat cu marker special pentru textile. Am sigilat markerul prin calcare cu fierul de calcat.
Cerculetul din bumbac l-am aplicat pe fata gentii prin cusaturi de mana apoi am aplicat pe marginea lui dantela alba.
Mai apoi am trecut la ansamblat geanta. Am cusut-o la masina si i-am mai aplicat niste danteluta pentru extra- dulceata 🙂 Am calcat toata geanta si am pozat-o sa o vedeti si voi! 🙂
Fetita iubitoare de buline si carti va saluta!

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *