Fashionista Book & More List

Ce este o ‘fashionista’, iată un  rezumat succint al opiniilor pe care le-am întâlnit în căutarea răspunsului:

– O persoană devotată vestimentației, ce caută unicitatea și produsele de marcă. Ea va cumpăra un costum de designer sau blugi scumpi nu din superficialitate ci pentru că e o fină cunoscătoare a calității unui obiect vestimentar.

– Nu urmărește în mod obsesiv trenduri, adevăratele ‘fashionista’ nu cred în trenduri.

– O femeie cu o înclinație specială pentru shopping  și cu un fler natural de a combina trenduri noi și vintage în modă.

 

 

 

 

 

 

 

– În societatea urbană de azi, nu este în nici un caz un termen negativ, ci caracterizează o femeie  puternică și de succes.

– Pentru ‘fashionista’  feminitatea nu este o slăbiciune.

– E oarecum excentrică.

– Privește moda ca pe o artă, un mod de exprimare a propriei identități și are cunoștințe în ceea ce privește partea artistică a modei.

Conceptul e exemplar ilustrat de personajul interpretat de Sarah Jessica Parker în Sex and The City. Carrie a inspirat multe femei și le-a făcut să  viseze să fie ele însle  ‘ fashionistas’. Și pentru ca mai ales în acest domeniu, preoponderent vizual, o imagine face cât 100 de cuvinte, urmăriți mai jos  ‘ Top 10 Sex and the City Looks’

Am ales pentru voi câteva titluri de cărți și filme potrivite  pentru Ea: The Fashionista List

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *