Fascinația bijuteriilor

Într-o ținută, un impact major îl au accesoriile. Bijuteriile pot vorbi despre stilul tău vestimentar,  din acest motiv poți investi mai puțin în haine, dar mai mult în accesorii, pentru că ele nu doar completează ținuta ci o influențează în totalitate. De asemenea, ele ne trădează pornirile stilistice și vorbesc despre curajul pe care îl avem în croirea imaginii noastre. Bijuteriile nu trebuie alese în funcție de modă, ci de stilul tău, de calitatea lor și de ce ți se potrivește.

Pentru a fi sigură că bijuteriile tale sunt de efect și că ți se potrivesc , ai putea să ți le confecționezi singură. Nu e nevoie de cea mai mare îndemânare și nici de multă răbdare, ci doar de sfaturi de calitate și de informații cu privire la instrumentele necesare.

Descoperă mai multe:

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *