Fascinanta lume Lego

‘Poate cu excepția Apple, se poate argumenta că nici un alt brand nu a devenit un cult cu adepți devotați precum Lego. Super-tocilarul Jonathan Gay pretinde că piesele Lego l-ar fi ajutat să inventeze animația Flash și în acest fel să producă o explozie în rețea. Cofondarul Google, Larry Page a construit odată un printer cu cerneală, complet funcțional din piesele Lego; managerii Google folosesesc acum aceste piese pentru unele dintre testele la nivel Mensa la concursurile de recrutare. Renumita creatoare de modă Eileen Fisher a lăudat piesele Lego pentru felul în care stârnește jocurile de creativitate. În seriile sale BBC, Poveștile jucăriilor, povestitorul TV britanic James May exclamat ca piesa Lego este întruchiparea ”geometriei, a matematicii și a adevărului”.’

(Fragment din cartea: Piesă cu piesă, pagina 20).

Oferă-i copilului tău posibilitatea de a-și dezvolta simțurile și creativitatea în cel mai accesibil mod cu putință. Jucăriile Lego îți oferă siguranța că timpul petrecut în compania lor nu este unul pierdut.

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *