Fascinanta industrie a modei

Dacă ne uităm la explozia magazinelor, blogurilor de modă  și chiar la moda străzii, putem realiza cu ușurință că această industrie reflectă pasiunea și interesul crescând al oamenilor moderni. Moda se inspiră din cultură, din trecut, reflectă mentalitatea unei generații și este prezentă peste tot în jurul nostru. Lumea modei a depăsit prejudecata că este doar un domeniu al oamenilor superficiali, deoarece criticii au conștientizat importanța ei în aspectul general al străzii.

Moda oferă o imagine mai frumoasă lumii și reflectă respectul față de tine, bunul gust și atenția pe care ți-o acorzi. Constant redefinită, moda impresionează vizual și marchează generații la rând, luându-și in serios rolul de muză a societății. Evoluția acestui domeniu se reflectă în prezența tot mai numeroasă a designerilor tineri la prezentările de modă internaționale. Universitățile de modă produc un număr mare de specialiști în domeniu, care vor ajuta la extinderea unei industrii tot mai căutate și   apreciate. 

 

 

Distribuția globală, publicitatea si marcile au evoluat în ultimii ani, procesul de fabricație se schimbă rapid, iar companiile își mută fabricile în zone unde mâna de lucru este mai ieftină. Milano, Paris, New York si Londra sunt și astăzi capitalele modei, dar și alte orașe organizează evenimente în care hainele și spectacolul sunt actorii principali. Aceste evenimente oferă tinerilor talentați oportunitatea de a se face remarcați si de a impune tendințele noilor generații.

Valoarea banilor si credibilitatea sunt principalele aspecte pe care le iau in calcul designeri de astazi, iar cumpărătorii sunt mai informați ca niciodată despre calitatea unei case de modă. Oricum, această industrie atrage numeroși oameni si a devenit destul de clar  ca este una de succes, cu un rol important în societate.

Acest domeniu a încetat cu mult timp în urmă sa fie doar un spațiu pentru fete frumoase și s-a transformat într-unul pentru oameni creativi, inteligenți si activi.

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *