Ești în căutarea unui hobby?

 Ne petrecem destul de mult timp la serviciu, ne facem timp doar pentru somn, mese și câteva momente cu familia sau cu noi înșine. Avem din ce în ce mai puțin timp să ascultăm, să ieșim la film, să citim cât ne-am propus  sau să ne detașăm de orice. Indiferent cât de pasionați suntem de jobul noastru avem nevoie să ne destindem și să ne înconjurăm și de alte activități pentru un stil de viață sănătos. Un hobby te va ajuta să cunoști oameni noi,  să îți dezvolți creativitatea, să te relaxezi și să ai o stare generală bună. Faptul că ai mai mult timp liber și că îl petreci făcând ceva cu pasiune se va reflecta în toate celelalte aspecte din viața ta. Este vorba doar despre echilibru, trebuie să găsești timp să faci ce îți place, să cauți și să te implici într-o activitate care să contribuie la dezvoltarea ta continuă.

Poți începe de la o activitate care te pasionează deja sau de la ceva total necunoscut, care să te ajute să îți depășești limitele. Primul pas este să te documentezi despre pasiunea ta sau despre ce ți-ar plăcea să faci. Apoi, poți să participi la diverse workshopuri pentru a-ți da seama ce ți se potrivește, și ce nu. De exemplu, urmărește Style Conversations pentru workshopurile despre modă și stil, Lobby4Hobby pentru cooking, atelierele de scriere creativă de la Calea Victoriei, cursurile de fotografie de la DallesGo, iar pentru pasionații de lectură- Books, Tea & More.Eu am realizat o listă de activități creative, de unde te poți inspira pentru viitorul tău hobby 🙂 

Scriere creativă

Aranjamente florale

Design și creație vestimentară

Artă fotografică

Cooking

Artă din hârtie

Meditație & Spiritualitate

Sport

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *