Emotional Intelligence (Workbook)

După ce ai aflat ce este inteligența emoțională, trebuie să lucrezi cu informațiile asimilate și să te descoperi pe tine prin prisma acesteia. The Emotional Intelligence Workbook te ghidează spre exersarea instrumentelor de diagnosticare, stabilirea obiectivelor, exerciții practice și sfaturi pentru un stil de învățare mai activ.

Descoperiți comportamente asociate cu inteligența emoțională și învață să le scoți la iveală pe ale tale. Prin setarea unor obiective, cartea te ajută să îți verifici periodic progresul, folosind instrumente de NLP, psihologia cognitivă sau hipnoterapie. Lucrează cu plăcere pentru descoperirea potențialului și amplificarea inteligenței tale emoționale.

Mai multe despre inteligența emoțională:

Seria Teach Yourself:

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *