Efectele secundare ale vieții

“You use a glass mirror to see your face; you use works of art to see your soul.”― George Bernard ShawDin momentul în care deschidem ochii către lume, ne lovim de realitate, de oamenii care ne înconjoară, de minciuni, de dezamăgiri. De mituri. De poveşti. Nu e totul aşa frumos şi roz ca atunci când eram mici.

Odată cu maturitatea, descoperim adevăruri care ne întristează. Moş Crăciun nu există cu adevărat. Iubirea nu este veşnică. A avea studii superioare şi a fi inteligent nu-ţi garantează un job pe măsură. Pentru a face ce-ţi doreşti în viaţă, de cele mai multe ori trebuie să faci sacrificii. Iar la final, după ce anii trec, realizezi că ai fi putut face lucrurile altfel, mult mai bine – doar că acum îţi lipseşte timpul.

Totuşi, să nu ne întristăm. Niciodată nu este prea târziu pentru a învăţa şi pentru a te perfecţiona. Niciodată nu-i prea târziu să fii fericit.

Piaţa este plină de cărţi cu astfel de subiecte. Să nu ne păcălim, nu vom afla niciodată secretul fericirii din cărţi, fericirea o trăim, o descoperim experimentând. Însă din cărţile de mai jos putem învăţa trucuri care să ne ajute să o găsim mai uşor sau poate mai rapid. Putem descoperi scurtături către o viaţă frumoasă, împlinită. Astfel încât peste zece ani începând de astăzi, să ne mândrim cu tot ce-am construit.

Bucură-te de ziua asta. De momentul ăsta.Nu alunga copilul din tine.Nu te opri din a visa cu ochii deschişi.Iubeşte.Închide ochii şi aruncă-te în necunoscut.Ai încredere. 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *