“Doctor Who”-One Doctor, One T.A.R.D.I.S, Endless worlds

“All of time and space, everywhere and anywhere, every star that ever was, where do you want to start?”“Madman with a box”, aceasta este cea mai bună descriere a unui personaj care a făcut istorie, datând din 1963 până în prezent. S-au schimbat multe pe parcursul celor 33 de sezoane, personaje diferite,  evenimente multiple, dar un singur lucru a rămas la fel: povestea. Povestea unui extraterestru de pe planeta Gallifrey, într-o cutie de poliţie albastră, un lord al timpului care deține controlul asupra Universului cu o afinitate pentru Pământ și care salvează lumi.  Serialul britanic de excepție se învârte în jurul destinului unui om cu două inimi. Literally, he has two hearts. Doctorul, ultimul lord al timpului, ne poartă, cu fiecare episod, în altă lume, în trecut, în viitor, oriunde și oricând. La bordul T.A.R.D.I.S-ului(Time And Relative Dimension In Space), Doctorul are puterea de a schimba lumi, dar și pe el însuși. Ca lord al timpului, are abilitatea de a se regenera atunci când este aproape de moarte, schimbându-și complet înfățișarea. Pentru cunoscători, “Doctor Who” este o lume unică, plină de mistere, pentru necunoscători, este o lume încă nedescoperită, dar care abia așteaptă să ia amploare, să se nască de fiecare dată sub ochii fiecărui privitor. Fanii s-au bucurat de noua serie apărută în 2005, serialul fiind readus la viaţă de scenaristul Russell T. Davis.The Doctor, un personaj ce s-a cuibărit în visele fiecăruia, promite călătorii în tot universul, până la capăt și înapoi, în T.A.R.D.I.S.-ul său “bigger on the inside”. Doctorul, mereu singur, e într-o căutare constantă de însoțitori, fiind ultimul din neamul său, simţind nevoia de companie. De aici începe aventura, aşa își pornește cutia albastră călătoria, purtându-i pe Doctor și pe cei care îl însoțesc acolo unde se simte primejdia pentru ca lordul timpului să îşi îndeplinească rolul de salvator. Serialul este învăluit în mister, secretele se află la tot pasul, fanii sunt lăsați să își imagineze singuri cine este Doctorul, care este rolul său și ce e cel mai important, care este numele său adevărat. O poveste frumos țesută, care lasă loc de mai mult și atrage telespectatorul în lumea concepută de scenariști. Un Univers plin de adversari care îl provoacă pe Doctor, lumi recunoscătoare acestuia că le-a salvat și ființe în toate colţurile Universului care ard de dorință să-l întâlnească pe acest Lord, salvatorul milos, cu două inimi.

Pentru alte detalii și mai multe cărți, găsiți aici un articol.“The is a man called the Doctor, he lives on a cloud in the sky and all he does all day, every day, is stop all children in the world having bad dreams.” ” I’ll be a story in your head. That’s okay. We’re all stories in the end. Just make it a good one, eh? Cause it was, you know. It was the best. The daft old man who stole a magic box and ran away. Did I ever tell you that I stole it? Well I borrowed it. I was always going to take it back. “

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *