DIY project of the week

Mi-am propus, ca în fiecare săptămână să vă întâmpin pe acest blog minunat cu câte o idee creativă despre cum să vă faceți singuri propriile obiecte ornamentale sau practice, fără să mai suspinați în fața vitrinelor pline cu produse scumpe pe care nu vi le puteți permite. Nu aveți nevoie decât de multă imaginație, răbdare, îndemânare și materiale pe care le puteți procura la prețuri acceptabile. Săptămâna aceasta vă propun ceva simplu de realizat, extrem de drăguț și cu scopul de a vă înfrumuseța casa. Mie mi-a creat o adevărat plăcere atunci când m-am apucat de acest mini proiect. Nu mi-a luat mai mult de 2 ore iar rezultatul a fost unul încântător, atât pentru camera mea cât și pentru psihicul meu mult mai relaxat ulterior. Dormitorul meu deja are un alt aspect mai fresh și mai copilăros.

Nori plutitoriMateriale de care aveți nevoie:

  • cartoane mare A3
  • foarfece
  • lipici
  • sfoară
  • creioane colorate
  • scotch

Cum a decurs proiectul:Am desenat nori de diferite mărimi pe cartoane, i-am colorat, pe unii i-am lăsat albi, i-am decupat și am legat sforile de marginile acestora. I-am lipit pe tavan cu scotch și i-am lăsat să atârne, dând senzația că plutesc. Printre nori m-am gândit că s-ar potrivi și un balon colorat cu aer cald.  Realizarea lui a fost la fel de ușoară. Am decupat trei forme  de balon, le-am colorat, le-am îndoit la jumătate, le-am lipit între ele și am legat sfoara pentru a atârna balonul alături de nori pe tavan. Bineînțeles că abia am spațiu să respir în cameră și fix niște nori mari lipseau însă ador să fac lucruri handmade. Mă relaxează și în acest fel îmi pun creativitatea la încercare.Vă las și pe voi să plutiți printre nori și vă aștept săptămâna viitoare cu un alt proiect.        

                   займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *