Diablo III: Book of Cain

Încă de la începutul timpurilor, a avut loc Conflictul Etern între High Heaven și Burning Hells. Dacă Prophecy of the End Days se va dovedi adevărată, omenirea se va găsi blocată în mijlocul acestui război fără sfârșit.Diablo III este un joc video pe tematica dark fantasy/horror, al treilea din franciza Diablo, care a fost lansat astăzi  de Blizzard Entertainment, deși a fost anunțat încă din luna iunie a anului 2008.Creată asemenea unui artefact din universul Diablo, Diablo III: Book of Cain cuprinde meditații ale lui Cain, dar și zeci de ilustrații care înfățișează creaturi angelice și demonice care se războiesc în continuu. De asemenea, este scrisă din perspectiva celui care a fost martor și a participat la unele evenimente ale conflictului.

Novelizarea jocurilor video a început să ia amploare în ultimii ani, iar fanii au posibilitatea de a experimenta la un alt nivel universul jocurilor preferate, prin intermediul lecturii.

Diablo, The Lord of Terror, este cel mai puternic din cei 3 Prime Evils, în ciuda faptului că este cel mai tânăr dintre frații lui. În cazul încarnărilor precedente din Sanctuary, Diablo lua în posesie ființe umane și transforma corpul gazdelor.Acești umanoizi aveau o serie de trăsături în comun: bărbia ascuțită, dinți ascuțiți și o pereche de coarne. Adevărata lui formă poate fi foarte diferită, spunându-se că Diablo ia forma celei mai mari frici a privitorului. Blizzard Entertainment, creatorul Diablo III, este un dezvoltator american de jocuri video, fondat pe data de 8 februarie 1991, sub numele de Silicon & Synapse, de către 3 absolvenți ai UCLA, și anume Michael Morhaime, Allen Adham și Frank Pearce. În prezent, este o filială a companiei Activision Blizzard.

Inițial, compania s-a concentrat pe creația jocurilor pentru alte studiouri, înainte de a începe să-și dezvolte propriul lor software în anul 1993, cu dezvoltarea jocurilor precum Rock N’ Roll Racing și The Lost Viking. În anul 1994 compania a devenit Blizzard Entertainment Inc. Imediat după aceea, Blizzard a atins succesul cu Warcraft: Orcs and Humans, iar apoi cu alte jocuri video, cum ar fi seriile Warcraft, Starcraft și Diablo, dar și World of Warcraft.Alte cărți despre seria Diablo : Seria Warcraft: Seria Starcraft:

займ онлайн rusbankinfo.ru

2 thoughts on “Diablo III: Book of Cain”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *