Detoxifiere de vară

Detoxifierea este procesul real sau produs prin care îți elimini toxinele din organism. Pentru că trecerea de la un anotimp la altul îți afectează organismul atât fizic cât și psihic specialiștii recomandă să luăm în serios detoxifierea la sfârșitul fiecărui anotimp. În plus, un regim de detoxifiere te ajută să slabești mai ușor, motiv pentru care este indicat în curele de slăbire. Vara te poți motiva mai ușor cu privire la sănătatea și greutatea ta, iar astfel detoxifierea nu va mai părea atât de cruntă, mai ales că va avea rezultate vizibile pentru fizicul și psihicul tău.1. Dacă sistemul tău digestiv este lent și energia scăzută înseamnă că trebuie să îi acorzi ficatului și întregului sistem o perioadă de odihnă. O pauză de la aditivi alimentari și alte alimente greu de digerat este primul pas spre un stil de viață mai sănătos.2. Mănâncă doar porții mici și dese pe zi, menținând nivelul de energie prin consumarea a 1900 de calorii pe zi. Este esențial să mănânci suficiente proteine pe parcursul unei cure de detoxifiere. Include în dieta ta doar carne albă, pește, ouă, fasole și leguminoase.3. Dacă nu bei multă apă, nu te detoxifici. Acesta este principalul principiu de la trebuie să pornești. Doi litri de apă sau 8 pahare pe zi va curăța sistemul tău și îți va lumina starea de spirit, în plus poate îmbunătăți funcționalitatea creierului.4. Încearcă să eviți carbohidrații albi, precum pâinea și pastele care pot fi înlocuite cu cerealele integrale sau cartofi. Aceste alimente conțin fibre vitale, vitamine și minerale care previn foamea și ajută la mentinerea echilibrată a zahărului în sânge. De asemenea, prea multă sare duce la creștere tensiunii arteriale și afectează capacitatea organismului de a elimina apă, motiv pentru care te balonezi.  Nu  mânca noaptea și nu uita că trebuie să te culci după ce mâncarea este complet digerată.5. Alimentele de culoare roșie și verde deschis, precum roșiile, strugurii, rodiile, avocado, broccoli, sfecla roșie și fructele de pădure conțin antioxidanți care ajută la reînoirea celulelor și luptă împotriva cancerului. Acestea ajută și la eliminarea toxinele alimentare și din mediu, plus că vă ajută să aveți un sistem imunitar puternic.6. Renunță la cofeină pentru a-ți restabili echilibrul energetic. Înlocuiește cafeaua cu ceai de lămâie, ghimbir, verde și alb, care te vor ajuta la detoxifiere, la sănătatea inimii și buna funcționare a creierului.7. Marește cantitatea de fructe și legume pe care le consumi zilnic, totodată consumă multe sucuri naturale din combinații de fructe și legume.Multe alte sfaturi pentru o viață sănătoasă, o alimentație echilibrată și o greutate sub control găsești aiciExerciții fizice aici

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

2 thoughts on “Detoxifiere de vară”

  1. Legat de consumul de apa, mai exact, de cei 2 l, potrivit doctorului Gheorghe Mencinicopschi, este corect sa bem apa cand ne este sete, iar cantitatea recomandabila se calculeaza astfel: numarul de kilograme inmultit cu 30 mililitri de apa sau un militru de apa pentru fiecare kilocalorie consumata.

  2. O gramada de reguli, de dezbateri, de controverse, de sfaturi, de sugestii. Cine sa mai tina cont de toate si cand sa reusesti sa le urmaresti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *