Detaliile nunţii tale: Tortul

Tortul e marele final al nunţii, deci ar fi bine să le ia răsuflarea invitaţilor la recepţie. Nu e un lucru uşor să alegi un tort care să vi se potrivească amândurora, de aceea e de dorit să ai măcar o idee vagă despre cum ar putea el să arate. Dacă nu, caută surse de inspiraţie, internetul e generos şi-ţi va servi o mulţime de sfaturi.

Poate îţi plac poveştile sau poate ai vrea să foloseşti câteva detalii din propria voastră poveste de dragoste. Dacă aveţi o pasiune comună, cu atât mai bine: există torturi-cărţi, torturi-pian şi câte şi mai câte. Orice lucru cât de mic poate fi încorporat în desertul dulce de la finalul petrecerii de nuntă.

Extravaganţele sunt şi ele binevenite. Tendinţele anului în materie de torturi couture sunt decoraţiile cu “wafer  flowers” – flori realizate artizanal din hârtie de vafă de orez, practic nişte decoraţiuni foarte delicate şi migăloase. Pe lângă acestea, torturile elegante, cu accente  metalice, sunt şi ele foarte apreciate. Ţine minte şi această excentricitate, dacă ţi-o permiţi, va fi cu siguranţă acel “altceva” luxos şi spectaculos din cadrul unei nunţi: torturile pot fi decorate şi cu foiţă de aur. Marţipanul este încă o alegere potrivită, dar îl poţi oricând înlocui cu frişcă naturală sau, şi mai bine, dacă ai o nuntă în aer liber, poţi renunţa de tot la glazură şi vei avea un tort cu aspect rustic, dar elegant, fără doar şi poate.

Alte tipuri de decoraţiuni mai pot include: broderii şi dantele comestibile, inspirate din rochia miresei; decoraţiuni aurii şi cu sclipici ce vor da un aspect de bijuterie tortului; flori comestibile asortate cu buchetul miresei; torturi decorate manual, cu detalii minimaliste.

De reţinut ar fi şi că, în afară de acest Mare Final, le mai poţi oferi invitaţilor tăi şi un candy bar cu un mix special de dulciuri şi mărturii sub formă de macarons sau cupcakes. Toate acestea trebuie discutate din timp cu cofetarul ales.

Deşi aspectul estetic al tortului are un loc crucial, gustul trebuie să fie la fel de savuros. Alege o aromă care vi se potriveşte amândurora, ţine cont de sfaturile cofetarului, de locul unde se desfăşoară nunta şi de anotimp; toate acestea sunt detalii extrem de importante.

Sursa foto

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *