Detaliile nunţii tale: Invitaţiile la nuntă

Am vorbit până acum de tort, mărturii şi buchet, dar o nuntă începe cu adevărat când invitaţiile la eveniment sunt trimise spre invitaţi. Invitaţiile reprezintă un detaliu la fel de important ca oricare altul în cadrul nunţii, aşa că trebuie să-i acorzi atenţia cuvenită.

Invitaţia reprezintă primul indiciu pe care invitaţii o să-l aibă despre nunta voastră şi trebuie să conţină câteva detalii esenţiale despre eveniment.

Decide, în primul rând, cum va arăta invitaţia. Dacă o să ai o ceremonie formală, invitaţia va trebui să reflecte acest lucru. Un carton dublu, într-o culoare pală sau în alb elegant, este de obicei de ajuns. Dacă, în schimb, ai decis că nunta ta va ieşi măcar puţin din tipare, limitele sunt mult mai flexibile şi îţi poţi lăsa imaginaţia să zboare şi să creezi o invitaţie pe cât de năstruşnică, pe atât de elegantă.

Un aspect important este dat de lucrurile pe care trebuie să le conţină o invitaţie de nuntă. Fie că decizi să le scrii de mână, fie că găseşti un text care să vă fie oglindă amândurora, sunt câteva lucruri care nu trebuie să lipsească dintr-o invitaţie: numele mirilor, părinţii ambilor viitori soţi şi naşii. Apoi, nu uita data evenimentului, ora şi locul cununiei religioase şi ora şi restaurantul unde va avea loc petrecerea.

În funcţie de tipul ceremoniei, invitaţiile pot fi trimise în moduri diferite: pentru o nuntă formală, trimite invitaţiile cu aproximativ două luni înainte, mai ales dacă este un eveniment care va beneficia de prezenţa mai multor persoane. Dacă organizezi o nuntă cu un număr mai mic de persoane, poţi trimite invitaţiile şi cu două-trei săptămâni înainte. Un lucru important este să nu uiţi să specifici în invitaţie un număr de telefon şi o dată până la care cei invitaţi îşi pot confirma prezenţa.

Ţine minte, de asemenea, că invitaţia trebuie să reflecte, chiar şi în mică măsură, tipul nunţii: poţi asorta culoarea invitaţiei la culoarea aleasă pentru nuntă, invitaţii din hârtie reciclată dacă ai o nuntă simplă, în picioarele goale, pe iarbă sau o invitaţie glam pentru o nuntă sofisticată. O invitaţie clasică va fi pe placul tuturor gusturilor, dar pe de altă parte, poţi foarte bine trimite  şi o invitaţie online dacă cei pe care-i inviţi astfel sunt la fel de “branşaţi” ca şi tine. Nu în ultimul rând, textul imprimat pe invitaţie ar trebui să vă reflecte pe voi şi emoţiile voastre, nu într-un mod pompos, ci cât mai simplu şi sincer.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *