Detaliile nunţii tale: Buchetul de mireasă

Te căsătoreşti anul acesta? Ai intrat deja în panică sau eşti una din acele viitoare soţii care plănuiesc totul pe îndelete, ca să poată cântări toate opţiunile? Şi ştii sigur că multe idei îşi vor face loc în capul tău şi nici internetul nu e lipsit de păreri în privinţa oricărui mic detaliu pe care l-ai vrea lămurit. De aici la disperare nu mai e decât un singur pas. Sau… poate vrei să încerci simplitatea.

Ai o idee despre cum ai vrea să arate nunta ta. Porneşte de acolo. Fă compromisuri, ajustează, inevitabil o să faci şi asta, dar păstrează Ideea. Învârte-te în jurul ei, îmblânzeşte elementele de rezistenţă, jonglează cu bugetele, fă cumva să fie bine. Nu şovăi atunci când simţi că trebuie să rămâi fermă pe poziţii.

Buchetul tău de mireasă este, cred, unul din acele lucruri pe care ar trebui să le faci cum vrei tu. Sigur, trebuie să ţii cont de aranjamentul sălii, de anotimpuri şi buchetele doamnelor care te însoţesc, dar în general, ai o misiune foarte plăcută, buchetul fiind accesoriul care va da culoare şi veselie întregii nunţi.

Se spune că mirosul florilor din buchetul de mireasă alungă spiritele rele şi aduc noroc şi belşug celei care-l poartă. Mai mult de atât, vei afla că fiecare floare din buchet simbolizează ceva aparte, iar dacă eşti cât de cât superstiţioasă, vei ţine seama de recomandări. Trandafirul roşu simbolizează mireasa pasională, cel alb – mireasa inocentă; bujorul – mireasa împlinită; floarea soarelui – mireasa veselă; panseluţele – mireasa sensibilă; liliacul – mireasa sinceră; orhideea  -mireasa rafinată şi aventurieră.

Următoarea etapă este alegerea tipului de buchet pe care-l vei purta. Dacă-ţi cunoşti tipul de corp, atunci vei avea o rochie de mireasă care îţi pune în evidenţă punctele forte şi le maschează pe celelalte. Rochiile de prinţesă voluminoase sunt complimentate de buchete rotunde şi simple, iar pentru rochiile de sirenă sau în A vei putea alege buchetele cascadă. Alege buchete mici şi rotunde care să fie proporţionale cu croiala şi lungimea rochiei, dar şi cu înălţimea ta. Dacă eşti înaltă, vei putea opta cu uşurinţă pentru buchetele tip cascadă.

Dacă te vrei foarte implicată şi nici nu-ţi lipseşte talentul şi timpul, poţi opta pentru un buchet făcut chiar de tine. De fapt, orice proiect în care te implici personal va face din nunta ta un proiect cu atât mai drag.

Buchetul trebuie să reflecte stilul şi tema nunţii, dar dacă rochia ta este simplă, poţi alege flori în culori puternice sau un buchet extravagant. Totul ţine de proporţii.

Ca alternativă la florile proaspete, poţi folosi buchete din broşe, mai ales dacă eşti o romantică incurabilă şi vrei să păstrezi cât mai mult amintirea nunţii. Opţiunile acoperă şi variante ca buchete din nasturi, flori de pânză, flori croşetate sau flori de hârtie. Dacă eşti o mireasă cu spirit ludic şi nonconformist, poţi lua în considerare şi această posibilitate.

În ceea ce priveşte culoarea, experţii recomandă ca, dacă nunta are loc primăvara, poţi opta pentru un buchet în roz pal, vara e generoasă şi astfel, poţi folosi orice culoare, toamna sunt ideale nuanţele de roşu, portocaliu sau violet, iar iarna cel mai elegant ar fi un buchet alb.

Apelează la un designer floral sau o florărie specializată, recomandate de alte mirese, prietene sau familie. Aşteptările tale vor fi răsplătite dacă veţi avea o discuţie sinceră şi exhaustivă şi el îţi va livra un buchet creativ şi ingenios.

Ca să păstrezi proaspete florile, întreabă florarul dacă le poţi stropi cu apă sau cu un pulverizator. Dacă le primeşti cu o seară înainte, ţine-le pe raftul cel mai de jos din frigider, într-o cană cu apă şi ai grijă să nu se ude funda cu care este legat buchetul. Înainte de a le purta, usucă bine cozile.

Mijloacele de inspiraţie sunt multe, opţiunile sunt şi ele nenumărate. Alege din multitudinea de sfaturi ceea ce îţi doreşti, ceea ce este în conformitate cu firea şi aspiraţiile tale şi nu ai cum să greşeşti. Sper ca buchetul tău să te reflecte pe tine aşa cum eşti, zâmbitoare, iubită şi iubindă şi, mai ales, fericită!

Sursa foto

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *