Despre tine la Books Express

 

Ne-ar plăcea să vă cunoaștem mai bine, atât personal cât și profesional.

Dacă doriți să prezentați afacerea, proiectul, profesia sau hobby-ul vostru așteptăm cu interes să ne scrieți, iar noi vom publica pe Books Express un material legat de dumneavoastră.

Vă rog să mă contactați la bogdana@books-express.ro pentru orice detalii sau la numerele de telefon:

031 106.11.77  •  0735 531.939  •  0744 325.215

Puteți fi un model și o sursă de inspirație.

Vă mulțumesc!

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

1 thought on “Despre tine la Books Express”

  1. Buna. Ma numesc Mihai Palacean din Tg. Mures si am un hobby mai putin obisnuit (pentru cei care ma cunosc) si anuma puzzle-ul “urias”. Mai bine zis puzzle cu mai mult de 5000 de piese. Desi acest hobby necesita multa atentie, concentrare si mai ales timp indelungat, pentru mine este cel mai bun mod de a ma relaxa. Pana acum am reusit sa “asamblez” 2 puzzle: unul de 12000 de piese (Crearea lui Adam – Michelangelo – Capela Sixtina) si unul de 9000 de piese (Nunta din Cana – Paolo Veronese). Am in lucru un puzzle de 13000 de piese (Cina cea de taina – Leonardo da Vinci) si un proiect de 9000 de piese (Bombardamantul Algerului) prin amabilitatea unei doamne deosebite careia ii multumesc si pe aceasta cale inca o data. Fiecare din “lucrari” are cate o poveste frumoasa asa ca astept un contact din partea dumneavoastra sau poate o vizita la Tg. Mures sa le vedeti inramate pe primele doua. Numai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *