Editura Taschen

Editura Taschen a fost înființată în 1980, în Germania, de către Benedikt Taschen. El a început prin publicarea colecției sale impresionante de benzi desenate și încă de la început a fost o forță remarcabilă în a face cunocută arta mai puțin accesibilă librăriilor obișnuite. Astăzi, Taschen publică o varietate de albume de artă, dar și de modă, design, istoria publicității, arhitectură, film și din numeroase alte domenii.

Publicațiile Taschen sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, de la volume mari care pot cuprinde și toată opera lui Leonardo da Vinci, până la volume mici care înglobează teme diverse. De asemenea, compania a produs și calendare, agende și cărți poștale.Taschen a publicat cele mai scumpe cărți din istorie, ambele la prețul de 15.000$: Cartea lui Helmut Newton, Sumo și  albumul Greatest of All Times, un tribut adus boxeurului american Muhammad  Ali.Se poate spune că în materie de publicații de lux, Taschen nu urmează trendurile ci le creează.

Artă:

Modă:

Lifestyle:

Photography & Design:

Vazi aici mai multe produse editate de Taschen

 Biroul lui Benedikt Taschen's  în Kölnзайм онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *