Despre Peticel

Mărgeluța
Săptămâna trecută s-a terminat concursul de pe Breslo și premiul nostru special a mers la Peticel. Ne-a cucerit cu un cor de îngerași făcuți din hârtie de ziar, numai din știri bune, numai buni de agățat în brad sau la fereastră. Pe de altă parte ne-au plăcut tare mult și restul obiectelor create de ea, așa că am decis să-i dăruim cele două cărți de business pentru handmade: The Longer Long Tail (C. Anderson) și The Handmade Marketplace (K.Chapin).Peticel face lucrușoare grozave: genți și gentuțe, ochelari de somn și săculeți parfumați, tricouri, jucării, portofele, poșetuțe, decorațiuni, toate din textile sau hârtie, pictate manual și impregnate cu un spirit “pisicesc” molipsitor.  Muzele sale, dar și responsabilele cu marketingul sunt cele două pisici : Sushi și Scârtz, mereu prezente pe creațiile lui Peticel, fluturând vreo mustăcioară sau vreo codiță pe marginea unui portofel.Peticel a făcut în copilărie arte plastice, iar acum e arhitectă de meserie. Dar eu sunt de părere că îi stă foarte bine ca artistă handmade, proiectând gentuțe care să bucure ochii și vestimentația altor deținătoare (sau măcar admiratoare) de pisici, rozătoare, păsări și alte animăluțe. Creațiile ei sunt colorate, sincere și amuzante, dar cel mai important, pline de viață datorită personajelor desenate pe material. Dupa spusele ei, acesta ar fi și motivul pentru care lumea îi cumpără produsele, care se pot face după caz, și personalizate.Preferatele mele sunt însă moliile. Pardon, agenții de șifonier. Micile securiste sunt pictate pe saculeți cu levănțică foarte folositori impotriva intruselor în civil care devastează hainele. Nu știți despre ce vorbesc? Ia priviți cât sunt de adorabile!

Ochelarii pentru somn sunt și ei în topul preferințelor, pictați cu tot felul de scene amuzante sau pur și simplu cu ochi deschiși (pentru când vrei să dormi la serviciu, dar să lași impresia că ești treaz) îmi par obiecte de colecționat și de asortat cu fiecare pereche de pijamale.

O felicităm pe Peticel și îi urăm inspirație în continuare!

More Arts&Crafts Books:

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *