Books Express, Librarul tău personal

72e2de7f-dabf-4411-80a1-f4ba70b0c6c7

Bună și bine ai venit!
Sunt Bogdana Bengulescu, acum aproape 11 ani am intrat împreună cu partenerul meu, Bogdan în această frumoasă poveste care a devenit Books Express.
Până să îmi încep viața profesională totul se învârtea în jurul cărților, care au definit – ca la cei mai mulți dintre noi -ceea ce am devenit ca adult.
librar55

 O dată cu Books Express am redescoperit cărțile și un alt potențial al meu despre care nu știam.  Începând cu simple confirmări de comenzi, am devenit încet încet librarul personal al tot mai multor oameni interesanți, de cele mai diverse profesii, pasiuni și cu tot felul de  proiecte. Și de la ei am învățat și mai mult. Ce au în comun sunt respectul față de profesia lor, pasiunea pentru orice fac și curajul de a ieși tot timpul din zona de confort.

Ideea de librar personal este inspirată de aceste principii și s-a conturat frumos în jurul unor nevoi de servicii complete care să fie alături de client înainte, pe toată durata comenzii dar și după aceea. Oferim o platformă personalizată cu rafturi în funcție de categoriile preferate, noutăți zilnice, newslettere cu promoții, recomandări și cataloage pline de inspirație iar proiectul #UnCapitolPeZi îți aduce direct în inbox lectură gratuită din cărți online de business și lifestyle.librar22Ceea ce ne preocupă  și la ce lucrăm cel mai mult în perioada acesta este să avem cel mai bun customer service posibil. Vă așteptăm cu sugestii, dar și încurajări.Dacă ai întrebări poți consulta pagina de întrebări frecvente sau ne poți contacta pe chat, pe e-mail sau la telefon.

Mulțumesc, pe curând 🙂 
librar33

займ онлайн rusbankinfo.ru