Despre insula comorilor pe care locuim…

Irina Dumitrescu
Irina Dumitrescu
Seek Your Culture! este  șansa ta să (re)descoperi comorile Bucureștiului într-un concurs interactiv ce te va provoca… din toate punctele de vedere!Să încercăm să vedem Bucureștiul din perspectiva celui care caută neîntrerupt cultura și frumusețea unui loc. Eu cred că e posibil să găsim împreună lucruri nebănuite 🙂Înscrie-te pe www.seekyourculture.ro și vino pe 13 noiembrie în locul indicat pentru a da startul căutărilor!Ziua ta de sâmbătă va fi cam așa: îți vei face prieteni noi la fel de interesanți ca tine, într-o aventură de neuitat pe străzile Bucureștiului. Ei vor fi echipa ta. Apoi veți încerca să descifrați indiciile misterioase ale orașului vostru, fiecare indiciu conducându-vă la câte un obiectiv și mergând prin acest labirint de istorie și arta, veți sfârși învingători și veți găsi comoara insulei bucureștene, o ‘comoară culturală’!Nu uita! Avem o mulțime de premii de oferit, printre care și cărți de la Books Express!Iată titlurile, care vor fi câștigate de trei dintre echipele participante:

 Irinei îi place programarea și Anne Rice, e elevă în clasa a 12-a la Mihai Vitezul, membră Young Initiative. De asemenea se pregătește pentru bac și caută să se dezolte personal în cadrul asociației.  Dorește să-și facă o carieră din programare, ceea ce ne-a și arătat, ea fiind noul nostru ‘intern’.Fără să poată spune care e cartea sau filmul ei preferat, adoră The Queen of the Damed, Seven Pound și Pursuit of Happyness.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *