Dead of Winter, deznodământul seriei The Arcana Chronicles de Kresley Cole

Astăzi a fost publicat volumul “Dead of Winter“, mult aşteptatul deznodământ al apreciatei trilogii bestseller New York Times “The Arcana Chronicles”, scrisă de Kresley Cole. Cele trei volume ale seriei “The Arcana Chronicles”, Poison Princess, Endless Knight şi Dead of Winter sunt o combinaţie inedită şi spectaculoasă de elemente fantasy, distopice şi post-apocaliptice.

Personajele de pe cărţile de tarot sunt reale. Vânătoarea, Nebunul, Moartea, Îndrăgostiţii şi optsprezece alte arcane, există cu toţii. Fiecare dintre aceşti războinici, magicieni, demoni şi femei fatale au puteri unice letale şi toţi o vânează pe Evie.

După întâmplările tulburătoare prin care a trecut Evie în primele două volume ale trilogiei, concluzia seriei o va pune fata în faţă cu cei mai periculoşi inamici pe care a trebuit să-i înfrunte până acum.

Evie a fost aproape sedusă de viaţă confortabilă pe care Moartea i-a oferit-o, până când Jack a fost ameninţat de două dintre cele mai teribile Arcane, Îndrăgostiţii. Ea va face totul pentru a-l salva, chiar şi să evadeze din strania fortăreaţa a Morţii.

Evie porneşte printr-un pustiu post-apocaliptic îngheţat şi periculos, pentru a se întâlni cu aliaţii ei şi pentru a lansa un atac împotriva Îndrăgostiţilor şi a armatei numeroase pe care aceştia o comandă. Pentru a-i putea ucide pe Îndrăgostiţi odată pentru totdeauna, Evie, Jack şi Moartea vor fi nevoiţi să se alieze şi să-şi stabilească un plan de luptă.

Între dragoste şi ura este o linie subţire, iar Evie chiar nu ştie ce simte pentru Jack şi ce simte pentru Moarte. Vor reuşi cei trei aliaţi reluctanţi să-i ucidă pe Îndrăgostiţi, înainte să se ucidă unul pe celălalt?

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *