Cadoul de Paşte ideal pentru copii este o carte cu tematică de sărbătoare

Iepurașul se apropie cu paşi repezi, iar copiii aşteaptă cu nerăbdare să descopere surprizele care li s-au pregătit anul acesta. Pe lângă dulciuri, jucării şi hăinuţe, părinţii pot completa cadoul și cu o carte tematică de sezon, cu poveşti ilustrate care îi vor fermeca pe cei mici.În continuare vă voi oferi câteva sugestii de cărţi cu poveşti şi cărţi de colorat, ideale pentru a fi dăruite copiilor de Paște, dar nu numai.1. Uite ce-a ieşit din ou de Margaret Wise BrownA fost odată un iepuraş. Era singur, singurel. Într-o zi, dădu peste un ou din care se auzea ceva mişcându-se. Ce putea fi? Poate un băieţel. Poate un alt iepuraş. Poate un elefant. Poate un şoricel. Cine-ar putea şti? Şi cum ar putea el, un iepuraş atât de mic, să afle? Când eşti mic, lumea e plină de minunăţii care abia aşteaptă să le descoperi! Dar cum o fi ca minunăţiile să te descopere pe tine?”Uite ce-a ieşit din ou” este o poveste despre cum să spargi coaja singurătăţii şi să-ţi găseşti un prieten, foarte, foarte aproape de tine, care te aştepta, la rândul său, să parcurgi calea nebănuită de la inima ta către inima sa. Tu l-ai găsit pe prietenul tău?

2. Ghici cât de mult te iubesc de Sam McBratney este o poveste pe care fiecare părinte a trăit-o imediat ce copilul său a învăţat să vorbească destul de bine. Plin de sensibilitate, dar şi amuzant, jocul dinainte de culcare dintre iepuraşii Căstănuţă-cel-Mic şi Căstănuţă-cel-Mare (care poate fi înzestrat ori cu rolul tatălui, ori cu al mamei) încurajează o relaţie profundă şi caldă între copil şi părinte, într-o manieră plină de farmec. 3. Seria Iepuraşul şi Ariciul de Paul Stewart cuprinde patru cărticele cu poveşti încântătoare, înduioşătoare şi amuzante despre prietenia dintre un iepuraş şi un arici, pe care copiii le vor îndrăgi cu siguranţă. Cărţi de Paşte pentru copii în limba engleză Cărţi de colorat займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *