De ce să nu ne fabricăm oportunitățile?

În lumea lui Biz oportunitățile pot fi fabricate:

“Această carte este mai mult decât o poveste. Este o poveste despre cum să faci ceva din nimic, îmbinând abilitățile cu ambițiile, și despre ce poți învăța când vezi lumea ca un câmp de infinite posibilități. Munca serioasă este benefică și importantă, însă ideile sunt cele care ne motivează ca indivizi, ca organizații, ca națiuni, ca o comunitate globală. Creativitatea este cea care ne face unici, ne inspiră și ne împlinește. Această carte vorbește despre cum să captezi și să valorifici creativitatea care se află peste tot în jurul nostru.

Nu sunt un geniu, dar am avut întotdeauna încredere în mine și, mai important, în umanitate. Cel mai mare talent al meu, pe care l-am dezvoltat de-a lungul anilor a fost capacitatea de a-i asculta pe oameni.

Am descoperit că există oameni buni peste tot. Am înțeles că o companie poate să se dezvolte, să facă un bine societății și, în același timp, să se distreze. Aceste trei țeluri se pot armoniza, fără a fi dominate de un bilanț final. Oamenii, dacă li se oferă uneltele potrivite pot realiza lucruri extraordinare. Ne putem schimba viețile. Putem schimba lumea.”

Biz Stone este cofondator Twitter și ne povestește cum a învățat el să-și creeze oportunitățile, să profite de șansele pe care le-a avut, riscurile pe care și le-a asumat, dar mai ales ne spune care este elementul esențial pentru succes: curajul.

Cartea minune o puteți achiziționa de aici în română și de aici în engleză.

Mâine este ultima zi de prețuri speciale cu 60% promo la cărți de specialitate de la editura Oxford

Mai multe titluri de business

15 cărți bune de Marketing&PR

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *