Daniel Negreanu

Daniel Negreanu este un jucător de poker canadiano-român, care a câștigat patru brățări World Series of Poker și două titluri World Poker Tour.În prezent, este poziționat pe locul al doilea în topul câștigurilor și este vedeta emisiunii de poker Million Dollar Challenge. De asemenea, este implicat în mare parte și în Pokerstars.net Big Game.Daniel s-a născut în Toronto, Ontario. Părinții lui au părăsit România în anul 1967 din cauza regimului comunist, pentru a începe o nouă viață în Statele Unite ale Americii. Însă, până la urmă au ajuns să se stabilească în Toronto.Încă de la o vârstă fragedă a făcut cunoștință cu un stil de viață neconvențional. În timp ce visa la o carieră de jucător de snooker profesional, la vârsta de 15 ani a învățat să joace cărți.

La 16 ani deja își petrecea timpul în săli de biliard, la pariuri sportive și la jucat cărți. Când era aproape de absolvire, Daniel a părăsit liceul și a început să lucreze la casinouri și mereu căuta jocuri ilegale prin oraș.La vârsta de 22 de ani a plecat la Las Vegas pentru a-și îndeplini visul de a deveni un jucător de poker profesional, însă acolo și-a pierdut toți banii pe care i-a avut și a fost nevoit să se întoarcă în Canada. El nu s-a descurajat și a continuat să studieze intens jocul de poker.

Astfel, Daniel asista la marile concursuri de poker, în preajma meselor cu jucători, privind intens, ore în șir, fețele și gesturile concurenților. În prezent trăiește tot în Las Vegas și are un blog la Full Contact Poker, unde își postează gândurile în legătură cu diferite lucruri ale vieții, politică, lumea pokerului și multe altele.Cel mai de succes an al lui Daniel Negreanu a fost 2004, când a fost numit Card Player of the Year și WSOP Player of the Year. De asemenea, a fost 2004-05 Card Player of the Year, iar în 2006 a fost numit “Favorite Poker Player” în cadrul Player of the Year Awards Gala de la Magazine. займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *