Curs: O dicție perfectă

Curs dicție Realitatea Radio City FM

Pe 12 septembrie reîncep cursurile de dicție la Books Expess.Într-o lume a comunicării calitatea vorbirii devine deosebit de importantă. Calitatea vorbirii constă în claritatea sunetelor, corectitudinea pronunției și cursivitate. Pentru foarte multe persoane calitatea vorbirii este un aspect deosebit de important în profesia practicată. Tu cât investești în imaginea ta?Trainingul Dictie.ro este dedicat celor care doresc să își îmbunătățească vorbirea și este susținut de Carmen IVANOV – specialist în dicție, care are o experiență de peste 10.000 de ore în fața microfonului în emisiuni live de Radio și TV.În prezent este trainer la Centrul Pentru Jurnalism Independent- unde predă un curs de inițiere în dicția profesională la care participă tineri jurnaliști radio și TV, avocați, manageri, translatori, studenți de la facultățile de profil, precum și de la cele de politologie, comunicare și sociologie – și director al departamentului de știri la CityFM. Reportaj de ce avem nevoie de dictie by carmenivanovVă recomandăm de asemenea intreviul acordat de Carmen Ivanov lui Mihnea Măruță despre King’s Speech și dicție!Trainingul își propune să familiarizeze participanții cu elementele teoretice și practice ale vorbirii corecte. Sunt conținute multe exerciții de corectare a pronunției și exerciții care îmbunătățesc per ansamblu vorbirea.Pachetul de Training conține:

 • Participarea la lucrările trainingului
 • Suporturi de curs in format text integral
 • Diploma de participare

Pe 17 mai a început un prim curs de dicție. Deja pregătim un nou curs open! Dacă vrei să fii pe lista O dicție Perfectă II, dă-ne un semn!Tematica trainingului:1. Introducere în studiul dicţiei. Starea teoretică a sunetului. Conceptul de sunet2. Poziţia corpului. Exerciţii de repiraţie. Exerciții de încălzire pentru vorbitor. Legile frazării3. Ritmul.Volumul Vocii. Respiraţia pe ultima literă4. Optimizarea mecanismelor de articulaţie a sunetelor:Exerciții pentru corectarea vocalei „e”Exerciții pentru diftongul „ea”Exerciții pentru consoanele „s, z” în final de cuvântExerciții pentru consoana „s”Exerciții pentru terminaţia „zi”Exerciții pentru consoanele „t-d” finalExerciții pentru „ce-ge” în final de cuvântExerciții pentru „ ci-gi” în final de cuvântExercitii pentru consoana „l”Exercitii pentru teminaţiile „ni, li”Exercitii pentru consoana „r”Exercitii pentru teminaţia „ri”5. Exerciţii pentru sunete dentale superioare (T, L, D, R etc.)6. Exerciții de atenţie pentru citirea în avans7. Exerciții pentru dificultăţi de articulaţie8. Exerciţii pentru îmbunătăţirea pronunţiei9. Introducere în tehnica discursuluiFiecare participant susţine o prezentare la alegere (cu înregistrare audio-video)Taxa de participare la trainingul Dictie.ro este 199 Euro+TVA/persoană, plătibil în două tranșe.Startul se dă pe 12  seprembrie, luni  începând cu orele 18:30Pentru detalii și/sau înscriere, vă rugăm să ne contactați la:E-mail:  cursuri@dictie.ro, bogdana@books-express.roTelefoane:021 569 72 760735 531 939 (Vodafone)0744 325 215 (Orange)sau direct aici, dați clic pe pe asistență LiveImprove also your English Speech:

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

3 thoughts on “Curs: O dicție perfectă”

 1. Pingback: Travel the World
 2. Am citit articolele dv si am vazut pozele de la curs. Ma bucur ca exista astfel de cursuri.
  Activez in acest domeniu din 1993 si pana acum nu s-a reusit constientizarea publicului in legatura cu necesitatea acestor cursuri. Dictia este doar o parte din studiul expresivitatii vorbirii, dar o parte importanta care poate face diferenta.
  Va urez succes in activitatea Dv.
  Cu stima,
  Alexandru Agarici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *