Curiosity did not kill the cat

 

 

 

Este deja un mit. Curioşii nu doar că sunt mai bine informaţi şi la curent cu toate noutăţile, ci se pot lăuda cu o bogată cultură generală și creativitate/imaginație. Aşa că, recomandarea de astăzi este scanarea cu retina a cărţilor de mai jos şi, în cazul în care de pe rafturile tale lipseşte ceva, se recomandă acţionarea în consecinţă. Dacă nu mai ai loc în librărie, mai cumpără un raft. Cărţile de mai jos sunt un must read pentru categoria din care fac parte.

 

 

 

 

 

 

 

Cărţi care ar trebui ecranizate

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat cel puţin o dată să-ți dorești să fie ecranizată o carte care ţi-a plăcut foarte mult. Să vezi cum arată personajele la cinema şi să vezi cum povestea prinde viaţă. Mai jos este o listă cu cele mai votate cărţi pentru ecranizare, distopia sau paranormal:

 

Cărţi rescrise. Poveşti, basme – în versiunea contemporană

Ştim cu toţii poveştile cu Alba ca Zăpada, Scufiţa Roşie sau Cenuşăreasa, etc. Dacă te roade curiozitatea să vezi cum sunt aceste poveşti rescrise, imaginate de autori contemporani, poţi citi şi alte versiuni mai jos.

 

Cele mai citite cărţi Crime & Mistery

Dacă faci partea din categoria celor care gustă acest gen, cărţile de mai jos sunt pentru tine. Neapărat trebuie să le bifezi la categoria “citite”.

 

Cele mai apreciate cărţi horror

Ai nervii de oţel? Nu te sperie o carte aşa, cu o pagină-două de imagini de groază? Îţi place să stai cu stomacul încordat şi nu ţi se pare că auzi voci din hol în timp ce citeşti? Avem câteva provocări pentru tine.

 

Cum să călătoreşti în timp

Ştim că nu s-a inventat încă un dispozitiv care să ne plimbe în viitor sau în trecut după pofta inimii, însă cărţile de mai jos ne încurajează să facem asta cu puterea imaginaţiei.

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *