Cum scăpăm de astenia de primăvară

Astenia este o boală care se manifestă prin oboseală psihică, stare de indispoziție generală, oboseală și irascibilitate.Principala cauză a asteniei este trecerea de la un anotimp la altul, moment în care ni se schimbă regimul alimentar și activitățile de zi cu zi.S-a demonstrat faptul că femeile sunt mai afectate de astenie decât bărbații deoarece sunt mult mai vulnerabile și au o implicare emoțională mai profundă.Astenia de primăvară poate fi cauzată și de toxinele acumulate în organism pe perioada anotimpului rece. Cu toții știm că în timpul iernii regimul nostru alimentar este destul de nesănătos ceea ce produce o carență a vitaminelor și mineralelor.Astenia este o afecțiune pe care o simțim cu toții la un momentat dat, este ușor de tratat, însă netratată poate duce la depresii grave. Pentru a elimina astenia din viață ta și a te bucura cu adevărat de primăvară trebuie să ai în primul rând grijă de alimentație, să ai o viață activă și să elimini sentimentele și energia negativă din viață ta.Astenia poate fi și efectul unei depresii mai vechi, netratate, iar alimentația nu te poate ajuta întotdeauna să privești viața cu ochi buni. Necesar și indicat este să combini detoxifierea organismului cu lectura pentru vindecare spirituală, liniște și armonie. Lectura te poate ajuta în redescoperirea sinelui autentic perfect și complet. 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

3 thoughts on “Cum scăpăm de astenia de primăvară”

  1. foarte adevarat desi in spatele acestei astenii zace si un mic program mental negativ ce rataceste prin memoria colectiva si anume ca astenia trebuie sa se manifeste in aceasta perioada.detoxifierea mai profunda este necesara de cel putin 2 ori pe an.gandurile de pace si bucurie curata sistemul nervos de foarte multe toxine.se poate slabi de exemplu chiar numai gandind asta in fiecare zi.admirati natura si veseliti-va cat mai des.

  2. nu exista tratament mai bun decat ciorba de loboda si cateva ture de parc in cautarea primelor petice de verdeata..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *