Transformă Pasiunea în Succes

Cu toţii avem un talent ascuns, un hobby, o pasiune mai veche sau o înclinaţie aparte către un anumit domeniu. Unii dintre noi se folosesc de acestea, alţii nu le consideră opţiuni viabile în cariera lor.

Te-ai gândit vreodată că ai putea să-ţi transformi pasiunea într-o carieră de succes, care să-ţi aducă bani? Şi în plus, să te facă fericit atunci când ştii că vine ziua de luni şi trebuie să mergi la birou?

Trei dintre motivele pentru care ne este teamă să riscăm a tranforma pasiunea în cariera ar fi:-          Teama de eşec–          Teama de a pierde respectul celor din jur-          Teama de falimentAşa este, teama e principalul motiv pentru care nu “riscăm” să ne transformăm viaţa. Totuşi, tu trebuie să iei în calcul varianta în care vei reuşi, pentru că aceasta îți va aduce optimismul zilnic şi te va propulsa către succes.

Iată câţiva paşi pe care ai putea să-i faci pentru a depăşi Teama şi pentru a încerca:-          Descoperă-te. Află cât mai multe despre tine, ce-ţi doreşti de la tine şi de la viaţa ta. Adu-ţi aminte ce-ţi plăcea să faci în copilărie şi află dacă îţi mai place şi acum.-          Fii sincer cu tine. Nu-ţi exagera calităţile, încearcă să fii realist, pentru a şti de la ce nivel porneşti şi la ce trebuie să mai lucrezi pentru a te perfecţiona.-          Declară-ţi intenţiile. Lasă-i pe cei din jurul tău să înţeleagă planul tău de schimbare, să te susţină şi să-ţi fie suport moral. Vei fi mai curajos dacă vei şti că-i ai alături de tine.-          Ai încredere în tine. Ai încredere în calităţile tale şi pune-le pe hârtie, pentru a-ţi fi mai uşor să le conştientizezi în fiecare moment. Dacă te ajută, poţi vorbi cu familia şi prietenii, pentru a afla cum te văd ei şi ce calităţi ţi-au atribuit.-          Fă-ţi un plan. Călătoria spre succes este lungă şi de multe ori te poţi abate de la drum. Fă-ţi o strategie în linii mari (pe care o poţi dezvolta pe parcurs), pune-o pe hârtie şi încearcă să-ţi respecţi planul. Gândeşte cât mai liber şi fii deschis la toate opţiunile posibile, fără a lăsa niciuna la o parte.-          Treci la acţiune. După ce ai trecut prin paşii de mai sus, trebuie să treci la treabă. Nu uita că succesul îl obţii prin multă, multă muncă şi efort din partea ta. Nu te aştepta să reuşeşti din prima şi nu te descuraja. Ai încredere în tine şi încearcă, încearcă, încearcă – până vei reuşi. займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Andreea Rau

Visez cu ochii deschişi. Citesc. Scriu. Cânt, atunci când nu mă aude nimeni. Sunt fericită, uneori. Vreau să evadez din realitate şi să-mi construiesc o lume imaginară, în care să pot trăi. Sunt ca tine. Un simplu om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *