Cum să te pregătești de o carieră de success- cele mai bune cărți pentru pregărirea MBA

O carieră de success este un demers în care se implică foarte mulți tineri în ziua de azi, iar studiile de tip MBA necesită pregătiri și investiții de materiale, întâlniri, networking, dar mai ales studiu individual și de echipă. Mediul business și carierele cele mai dorite necesită toate aceste ingrediente, iar mulți studenți decid să se dedice pregătirii pentru programele de MBA internaționale, care le promit beneficii, conform studiilor recente:

În 2016, 88% dintre angajatori plănuiesc să angajeze absolvenți recenți de MBA.

Pentru a-ți asigura admiterea în cadrul unui program MBA, pregătirea eficientă constă în ghiduri și cărți alese atent cu materiale și teste pe care se pot exersa tipurile de examen dar și întâlnirile de pregătire și networking cu universitățile care oferă acest tip de program.

Cele mai recomandate cărți de pregătire pentru MBA:

The Official Guide for GMAT Review 2017 with Online Question Bank and Exclusive Video

The Official Guide for GMAT Review 2017 este cea mai respectată resursă de pregătire a examenului GMAT. Studenții pot găsi strategii eficiente și sfaturi practice pentru pregătirea examenului de la experții din cadrul The Graduate Management Admission Council, împreuna cu un ghid cu informațiile esențiale de gramatică și matematică. Cartea este un material complet de pregătire, prin accesul pe platforma dedicată (gmat.wiley.com): un test inițial care te poate ajuta să găsești nivelul de studiu potrivit dar și secțiunile care au nevoie de studiu suplimentar.Pregătirea pentru GMAT și MBA este acum accesibilă datorită acestui ghid complet de studiu care conține 61 de întrebări cantitative, 61 de teste verbale și 8 teste de argumentare.

Complete GMAT Strategy Guide Set: Expert Advice Through Test Day

Adaptată pentru examenul GMAT, Manhattan Prep’s 6th Edition GMAT Strategy Guides oferă cea mai recentă abordare completă pentru studenții care doresc să obțină un punctaj excelent la aceste probe. Acestea sunt construite de instructori fără a pierde din vedere studenții și pregătirea eficientă prin exercițiu și informații esențiale.Cele 10 ghiduri ce fac parte din acest set sunt clare și concise și au avut parte de editare din prisma candidaților pentru a obține cel mai bun punctaj. Fiecare dintre aceste cărți se concentrează pe unul dintre subiectele obligatorii din cadrul examenului. Studiate împreună, acestea se completează și acoperă întreaga gamă de întrebări posibile.

GMAT Math Tests

13 teste complete tip GMAT pentru pregătirea examenului de matematică!Chiar dacă segmentul de matematica din cadrul testului GMAT este unul dintre cele mai dificile pentru mare parte dintre concurenți, acest ghid te va ajuta să obții un scor bun prin pregătire analitică.

GMAT Critical Reasoning Bible: A Comprehensive Guide for Attacking the GMAT Critical Reasoning Questions

The PowerScore GMAT Critical Reasoning Bible este un ghid complet pentru rezolvarea celor mai dificile probleme de Critical Reasoning.

Evenimente de pregătire pentru MBA

Liderul mondial în organizarea evenimentelor MBA One-To-One se întoarce la București în data de 15 mai.

În curând, cele mai bune școli de afaceri din lume vor veni să vă întâlnească!

Data: 15 mai 2017

Ora: De la 16:30 la 22:00 (pe bază de invitație)

Locul: Hotelul JW Marriott, Calea 13 Septembrie, nr 90

Stația de metrou: Eroilor

Fiecare participant va avea oportunitatea de a beneficia de:

  • Întâlniri față în față* cu directori de admitere la programe MBA
  • Sesiuni individuale de consultanță cu experți Access MBA
  • Discuții în grup cu reprezentanții școlilor și ateliere GMAT
  • Oportunități de burse de peste 1 milion de euro
  • In cadrul evenimentului va avea loc o tombola pentru trei cursuri online gratuite prin Manhattan-ului de revizuire GMAT Prep.

*Ședințe individuale de 20 minute pentru discutarea proiectului dumneavoastră MBA

În urma înscrierii la evenimentul MBA One-to-One, profilul dumneavoastră va fi atent corelat și selectat pentru întâlnirile individuale cu școlile de afaceri care corespund așteptărilor dumneavoastră.

Cu ce vă ajută absolvirea unui program MBA?

Absolvenții recenți ai programelor MBA au parte de cele mai bune perspective de carieră „de la începutul acestui deceniu”*

În 2016, 88% dintre angajatori plănuiesc să angajeze absolvenți recenți de MBA*

Absolvenții de MBA obțin un salariu mediu de 135.000 $ la trei ani de la absolvire**

* Sondaj efectuat de GMAC în rândul recrutorilor din cadrul companiilor mari în 2016

** Clasamentul programelor MBA la nivel mondial în 2016, potrivit Financial Times

Printre școlile prestigioase de afaceri care participă la Turneul Access MBA:

University of Northampton, Tiffin University, HHL – Leipzig Graduate School of Management, The University of Sheffield International Faculty- CITY COLLEGE, ESCP Europe, ESCP Europe MBA, Copenhagen Business School, Frankfurt School of Finance and Management, Bentley University, IESE Executive MBA, Vlerick Business School, IE Business School, WU Executive Academy, SDA Bocconi, Asia School of Business

Există un număr limitat de locuri pentru întâlnirile față în față, iar înregistrarea din timp este recomandată. Pentru a primi invitația dumneavoastră gratuită, înregistrați-vă aici astăzi.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *