Cum să găsești ideea “din tine” și să îți transformi viața

De unde vin ideile buneTake your passion and make it happen!” hmmm, e o frază care te pune pe gânduri. În primul rând te întrebi: Care sunt pasiunile mele? Ce imi place mie să fac cel mai mult?  Le spun clienților mei deseori că pasiunea e acea activitate sau muncă pe care o faci cu mare ușurință și fără să-ți dai seama că timpul trece.

Dacă vrei să-ți descoperi pasiunile, poți să-ți acorzi 5 minute pentru a descrie 2 sau 3 activități pe care le faci cu plăcere, cu ușurință și ești dispus să acorzi timp și energie să te perfecționezi sau să le pui în practică.

Și ce faci după ce ai descoperit ce te pasionează și știi să faci cel mai bine? De cele mai multe ori apare o idee, un gând că ai putea face ceva cu pasiunea ta. Poți fie să transformi pasiunea într-un hobby, fie să găsești un job care te pune în valoare mai bine, fie poți transforma ideea într-un business.

Se spune că atunci când ai descoperit ce îți place e doar o chestiune de timp și de curaj ca să acționezi și să îți materializezi ideea. Să îți dai voie și să faci ceva cu pasiunea ta,  te energizează, motivează și îți dă un sens în viața ta profesională.

Dacă vrei să afli cum alții și-au găsit ideile și pasiunile proprii și le-au transformat în business-uri de success și să descoperi cum poți TU să pui în practică propria pasiune, propria idee, te invităm să citești cartea ” The Idea in You: How to Find It, Build It, and Change Your Life”.

De asemenea, te invit să participi la workshopul Re-invention room – Ce caut eu in viata mea profesionala, din 17 noiembrie, susținut de mine, Anda Șuta, You Are More și Răzvan Ghebaur, The Learning Designer.

Anda Suta

Talent developer & Associated Certified Coach ICF

You are more

0722 165296

www.youaremore.ro

 займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *